• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek arabası

Tatsta

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
62
32
8
istanbul
Hanımlar merhaba... bebek arabası konusunda yardıma ihtiyacım var ... kafam karıştı:( inanılmaz pahalı geldi bana arabalar. Travel sistem pusetli arabalardan almak istiyorum. Ama hangi marka ve özellikte olmalı bilmiyorum. Önerisi olan var mı? Birde tommybaby nin 540 travel sistemini kullanan bilgisi olan var mı?

bana çok pahalı ve gereksiz geliyo markasız ucuz bi araba almak daha mantıklı geliyo ya da 2.ele de bakılabilir ama herkesin öncelikleri farklı tabiki

Benim için önemli olan kullanışlı rahat olması. İlk bebeğim tabi bir yandan görüntüsü de güzel olsun diye heves ediyor insan ama önemli olan bebeğim rahat etsin içinde rahat kullanabileyim

Hanımlar merhaba... bebek arabası konusunda yardıma ihtiyacım var ... kafam karıştı:KK43: inanılmaz pahalı geldi bana arabalar. Travel sistem pusetli arabalardan almak istiyorum. Ama hangi marka ve özellikte olmalı bilmiyorum. Önerisi olan var mı? Birde tommybaby nin 540 travel sistemini kullanan bilgisi olan var mı?

bende lila rengi loola var bebe confort fakat bebek buyudu bende 49 kiloyum baston alicm.istanbuldaysan verebilirim uyguna.zaten su an satiliga koydum bende baston ne alayim diye girdim sayfaya :KK70:

Ablamın çocuğu için çok baktık ve o çok araştırdı. Ama cidden çok pahalı ürünler var. Bu kadar pahalı bir ürüne gerek yok ama şuna dikkat edin bazı markaların oturtulan alanları çok çabuk çıkıyor. Bir de büyük tekerlekler sürüş kolaylığı sağlıyor ve küçücük çakıla bile takılarak sizi zorlamıyor.

Back