bebek arabası yardım

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
arkadaşlar deneyimli anneler yardım edin lütfen uzun bir araştırma sonucu 2 araba arasında kararsız kalmış durumdayım
1. si : casual quantum bu arabayı çok begendım tekerleklerı büyük ve travel sistem
2.si :chico lıte way plus : bu arabayıda herkez tavsiye etti çok rahat yalnızken rahat taşırsın baston almazsın diye
eşim genelede yanımda oldugu için casualı tercih ediyim diyorum ama bide eşim isteyken bi yere gitmem gerekirse zorlanmak istemiyorum çok karıştım ne olur kullanan tavsiyesine ihtiyacım var

Chicco bence bende brion mira kullaniyorum kendim arabamizdada yoyko var 2 tane arabamiz var yani

Bence casual vistaya bak 1 yaşına kadar anakucağıyla kulandım anakucağının test sonuçlarıda iyi sorunsuz bir baston set olarakta kulanışlı kumaşı sökülebilsin anakucağıyla kulanırken istanbuldan aldım biz 3 arkadaş diğer arkadaşım cadillac modelinden almıştı oda memmun vista biraz daha ekonomik ama kalitede sorun yaşamadık istanbulda oturuyorsan fatihte bisikletciler çarşısından aldık fiyattada yardımcı oldular

Bende chicco liteway plus var. Hem baston puset hem anakucagıni montete edebiliyorsunuz. Anakucaği cok derin bebek rahat edemiyor. Sirt destegi koyunca da icine sigmiyor. Normal puset de tek yönlü zaten. Bebegi goremiyorsunuz. Tentesinde en azindan pencere olsaydi daha kullanisli olurdu. Ayrica araba cok agir bence. 9.5 kilo evde tarttim.

X