Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prego solo travel sistem kullanıyorum çok memnunumMerhabalar bebiş için alışverişe başlama zamanımız geldi tecrübeli annelerden bebek arabası ve park yatak tavsiyesi alabilir miyim ? Birde sizce odak şimdiden kurmalı mıyım yoksa üç yaşında daha mı ideal olur
Kesinlikle kabin tipi olsun araba markası ne olursa olsun. Beşik bilemiyorum benimki yatmadı benle yattı. Şimdi bi aklım olsa direkt montessori alırım yatak. Bir de anne yanı ufak bir şey.
Araba kesinlikle baston tipi yada kabin boy alın travel sistem leş eziyetten başka birşey değil, ben beşik olarak ahşap anne yani kullandım 2 yıl ölçüsü 60x120 idi odasını 1 yaşına girince yapmistim 2 yaşına girdiği gün ayırdım ( tabi hala gece gelip bizim yanimiza yatıyor orası ayrı )Merhabalar bebiş için alışverişe başlama zamanımız geldi tecrübeli annelerden bebek arabası ve park yatak tavsiyesi alabilir miyim ? Birde sizce odak şimdiden kurmalı mıyım yoksa üç yaşında daha mı ideal olur