- 11 Temmuz 2018
- 758
- 785
- 29
- Konu Sahibi Sentinus17
İlk araştırırken hiç bilginiz olmuyor. Kafalar karışık oluyor çok normal. Şimdi ilk yapılan hata travel sistem almak. Benim açımdan daha doğrusu öyle ve çevremde travel alan herkes bu konuda çok dert yanıyor. Sebebi de şu aşırı yer kaplaması. Bagaja sığmaması vs vs. Zaten bebek arabaları adı üstünde bebek arabası çocuk 3 4 yaşına geldiğinde kendisi yürümek isteyecek. O zaman da baston model alınıyor yani.
Ben en pratik kabin boy bebek arabası almayı düşünüyorum. Gösterdiğim herkes de onayladı. Size de tavsiye ederim. Arabayı katlıyorsunuz ve valiz gibi oluyor. Biraz daha büyüdüğündeyse baston bebek arabaları var. Onlar için de belli bir yerden sonra bozuluyor diye duydum ama siz yine de iyice araştırın.
Ben en pratik kabin boy bebek arabası almayı düşünüyorum. Gösterdiğim herkes de onayladı. Size de tavsiye ederim. Arabayı katlıyorsunuz ve valiz gibi oluyor. Biraz daha büyüdüğündeyse baston bebek arabaları var. Onlar için de belli bir yerden sonra bozuluyor diye duydum ama siz yine de iyice araştırın.
Son düzenleyen: Moderatör: