• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası tavsiyelerinizi yazar mısınız?

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Anneler kizima sunny baby star 735 bebek arabasi aldim kesinlikle almayin bu markayi düşünenler berbat bi araba ucuz diye aldim ozamanlar imkanimiz yoktu şimdi cok pismanim aldigima yeni bi tane alacam lutfen yardımcı olun bin tl ye kadar çıkabiliriz memnun kaldığınız hafif ici genis kullanimi rahat tek elle açılıp kapanan bi araba istiyorum tecrübe sahipleri bi el atib lütfen
Bide küçük bi rica marka ve fiyatta paylasir misiniz yorum yazacak olanlar hangi sitelerde daha uygundur netten alanlarda yorum atarsa daha bi memnun olurum

Son düzenleme:
Daha farklı bi konu düşünmüştüm başlığı görünce:)
:) valla ne yalan soyleyim ozelikle boyböyle bi baslikla actim ki merak edip okunsun diye bebek arabasi desem pek tinlanmayacak gibi geldi kendimden pay biciyorum trend konulara girince once basliklara bakarim ilgi ceken hangisiyse onu okurum böyle bi kurnazlik yapayim dedim :olamaz:

Peki fiyatları nedir ayrica bebek arabasinin genişliği nasıldı

ben alalı 5 sene oldu o yüzden tam hatırlamıyorum, gracoyu travel sistem almıştık zaten, içinde ana kucağı (oto koltuğu) da vardı, sanırım onunla birlikte 1000 tl civarıydı tek araba daha ucuzdur.
geniş bir araba, şu an bile oturabilir yani :)

Ucuz bir şey ararsan chicco liteway. İçinde tulumu da yağmurluğu da var. Kızım 6 aylıkken aldık şimdi 2 yaşında ve daha bir süre daha götürür bizi.

Kizim suan 5 bucuk aylik peki baston arabalar kışın kullanilabiliyor mu yağmur firtinada felan ben bu aradayi yagnurlugu firtinaligi var diye aldim ama cok küçük kizim sığmıyor içine

Bende chicco var, baya dayanıklı 300 küsüre almıştım. Yapmurluğu vardı, ama tabi normal bebek arabaları kadar dayanıklı değildirler.
Bu büyük oğlumaydı.

Küçüğü aynı bastonla büyütmeyi hedefliyorum, kötü havalar için de (aynı zamanda br çok farklı amaç için :) ergonomik kanguru alacağım, sar koynuna her yere taşı, bişeycik olmaz.

15 yıl önce kanzz bebek arabası almıştım iki çocuk ben iki tanede eşimin yiğenini taşıdı sonra birine verdik dahada iyi durumdaydı:))))

Bende chicco var, baya dayanıklı 300 küsüre almıştım. Yapmurluğu vardı, ama tabi normal bebek arabaları kadar dayanıklı değildirler.
Bu büyük oğlumaydı.

Küçüğü aynı bastonla büyütmeyi hedefliyorum, kötü havalar için de (aynı zamanda br çok farklı amaç için :) ergonomik kanguru alacağım, sar koynuna her yere taşı, bişeycik olmaz.
Kanguru bencede cok kullanisli ama cok pahali ya ergo baby dusunuyordum fiyatları görünce vazgeçtim

15 yıl önce kanzz bebek arabası almıştım iki çocuk ben iki tanede eşimin yiğenini taşıdı sonra birine verdik dahada iyi durumdaydı:))))
Kalite aslında ucuzdur diye boşuna demiyorlar bi defa para veriyorsunomurluk kullaniyorsun bak ben 350 lirayı çöpe atmış oldum nete koy sat diyorlar ben memnun kalmadım başkasının da gunahina girmeyelim dimi ama

Ben alirken cok arastirmistim ve en sonunda casual cadillacta karar kilmistim. Ve o kadar memnunum ki bi kere bile pisman olmadim. Indirime girmisti puseti dahil 950 tl ye almistik 6 ay once. Kullanimi cok rahat sadece bagajda biraz yer kapliyo o kadar :)

Anneler kizima sunny baby star 735 bebek arabasi aldim kesinlikle almayin bu markayi düşünenler berbat bi araba ucuz diye aldim ozamanlar imkanimiz yoktu şimdi cok pismanim aldigima yeni bi tane alacam lutfen yardımcı olun bin tl ye kadar çıkabiliriz memnun kaldığınız hafif ici genis kullanimi rahat tek elle açılıp kapanan bi araba istiyorum tecrübe sahipleri bi el atib lütfen
Bide küçük bi rica marka ve fiyatta paylasir misiniz yorum yazacak olanlar hangi sitelerde daha uygundur netten alanlarda yorum atarsa daha bi memnun olurum
Cybex iris derim ben kullanıyorum harika bir araba. Çok hafif, yağ gibi kayıyor manevra kabiliyeti çok yüksek. Tek elle açılıp kapanıyor, tekerleri tek tuşla çıkıyor tık diye takılıyor yani herşeyi çok kolay. İçi de geniş ve rahat. Ağır da değil. Anakucağıyla beraber saraçhaneden 1450 tlye almıştık, anakucağını almazsanız 1000 tlye alırsınız muhtemelen.

Cybex iris derim ben kullanıyorum harika bir araba. Çok hafif, yağ gibi kayıyor manevra kabiliyeti çok yüksek. Tek elle açılıp kapanıyor, tekerleri tek tuşla çıkıyor tık diye takılıyor yani herşeyi çok kolay. İçi de geniş ve rahat. Ağır da değil. Anakucağıyla beraber saraçhaneden 1450 tlye almıştık, anakucağını almazsanız 1000 tlye alırsınız muhtemelen.
Cybex cok pahali bi marka ve tek distribütör un opera ıstanbul olduğunu biliyorum nasil bu fiyata aldiniz ve urunde bi sıkıntı oldumu garanti servisi neresi

Cybex cok pahali bi marka ve tek distribütör un opera ıstanbul olduğunu biliyorum nasil bu fiyata aldiniz ve urunde bi sıkıntı oldumu garanti servisi neresi
Tüm internet sitelerinde benzer fiyata satılıyor, örneğin e-bebek gibi. İstanbulda saraçhane alt geçitte pazarlık şansı da oluyor 1600 tl civarıydı 1450 tlye aldık. Anakucağı ve oto koltukları çarpışma testlerinde ödüllü. Şimdilik bir sıkıntı yok daha 3 aydır kullanıyoruz. Aldığımız yer garanti belgesi verdi.

Back