• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası tavsiyeleriniz..

jinep

tontiş kızım benim..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
28
0
86
Kocaeli
bebeğim 40 günlük.. havalarda ısınıyo yavaş yavaş.. bebeğimle çıkarız diyorum ama henüz araba almadık..kullananlar ne tür tavsiye edersiniz..çift yönlü olmasını istiyoruz biz..

Chicco Trio For Me , 5 aydır kullanıyorum çok memnunum, sürüşü çok rahat ve zevkli. Bebek içindeyken tek başına apartmandan çıkarıyorum parka götürüyorum, hafif bir araba. Tek sorunu var kapatınca arabamızın bagajına sığmıyor, e-bebek'ten bagajınıza deneyerek alabilirsiniz, pişman olmazsınız.

Bende aynı durumdayım ,pierre cardin 20xx serisi çok hoş duruyor ama arka tekerleklerin yürürken çarpma durumu varmış bir konuda geçiyordu

cnm maclaran maxi cosi ve concord neo yu tavsiye edrerimm hepsine çok guzel urunlerdir çevremdekiler hep onlardan kullanıyolar ve çok memnunlar o diğer markalardan çok ş,ikayet vardır istersen kendin bak şikayetim.com gir bakabilirsin ordan

Canım bende  bebek arabası konusunu aylaca araştırdım en sonunda Pierre Cardin 2020 aldım.Çift yönlü ve hafif olması tercih sebebimdi. Tentesi tam kapanıyor ve tekerlerinin hepsi 360 derece dönüyor. Öyle söylenildiği gibide yürürken ayaklarıma çarpmadı.Tek elle açıp tek elle kapatabiliniyor. Ağırlığı 6,5 kg.Aslında daha önce alacaktım ama okuduğum olumsuz yorumlardan çekinmiştim. Şimdilik memnunum.ıstersen sende bi bak.

bizimkide maclaren. önceki pierre cardin çift yönlü idi. fakat çift yönlüde bebeği kendiniie dönük kullanırken arabanın manevra kabiliyeti düşük oluyor zaten bir müddet sonra bebeğin hep size bakarak gitmesini tercih etmiyorsunuz bence çift yönden cok rahat katlanıp kolay taşınabilmesi önemli.

pierre cardin TW 308 diye bir model var.2010 modeliymiş.. özellikleri tam istediğim gibi..kullanan ya da bilgisi olan varmı.. birde sadece ön tekerleklerin 360 derece dönüyo olması,dezavantajmı..

pierre cardin TW 308 diye bir model var.2010 modeliymiş.. özellikleri tam istediğim gibi..kullanan ya da bilgisi olan varmı.. birde sadece ön tekerleklerin 360 derece dönüyo olması,dezavantajmı..

Canım söylediğin model çift yönlü ama sadece ön tekerleri 360 derece döndüğü için tavsiye etmiyorum özelikle bebeği kendine doğru çevirdiğinde manevra kabiliyeti çok sınırlı ,kulanırken çok zorlanıyorsun. Bende 2040 modelini alacaktım ama bu yüzden 2020 modelini aldım..

arkadaşlar ben bebek arabamı satıyorum pierre cardin 2020 ilgilenen olursa daha iki kere kullandım oda alışveriş merkezinde sokakta hiç kullanmadım abim hediye bebek arabası almış o yüzden satıyorum düşünen olursa görüşürüz.

arkadaşlar ben bebek arabamı satıyorum pierre cardin 2020 ilgilenen olursa daha iki kere kullandım oda alışveriş merkezinde sokakta hiç kullanmadım abim hediye bebek arabası almış o yüzden satıyorum düşünen olursa görüşürüz.

canım 2020 modelini araştırdım özellikleri tam istedğim gibi..hiç kullanmadım diyosan düşünebilirim aslında..ne kadara verirsin..eşimle konuşmadım henüz ama fiyatını da söylersen ona göre düşünelim..

canım biz camino travel sistem 4020 aldık çoook beğendim ben; malı filan iyi, fiyatı da çok iyi.
250 liraya aldık biz..

ben de p cardin 2010 düşünüyorum denedim ayaklarım biraz çarpabiliyor ama katlanması falan nerdeyse baston gibi az yer kaplıyor ve çok hafif ve kime sorduysam 4 tekeri de dönmeli diyor manevra yapmak çok zor oluyormuş yoksa bu yüzden ideal geliyor

CADIARZUkraft atlanta aldık bİzde. Ama daha kullanmadım bebek doĞmadıĞı İÇİn. Çok araŞtırdım. Araba almak İstedİĞİmİzde yaŞam Şeklİmİzİ arabamızı ve Özel İsteklarİmİzİ gÖz ÖnÜnde bulundurmamız gerekİyor. EĞer arabamız yoksa ve pazara ÇarŞıya(yaya) gİdİyorsak bÜyÜk havalı tekerleklİler İdeal sarsılmıyorlar. Ama bunlarda otobÜse dolmuŞa bİnerken taŞıması zor ÇÜnkÜ bİraz aĞırlar. Fakat arabanız varsa ve daha Çok alıŞ verİŞ merkezİnde vs. DolaŞıyorsanız hafİf pratİk araba almak gerekİyor. Tabİ yenİdoĞana araba alıyorsak tam yatar pozİsyonlu, Çİft yÖnlÜ de olmalı.arabanızın bagajına sıĞan bİr araba olmasına da dİkkat etmelİyİz. Bİz genelde alıŞ verİŞ merk. Ne gİdİyoruz ve arabam orta sınıf olduĞundan hafİf ve bagaja sıĞan bİr araba aldık. İlk doĞduĞu andan İtİbaren rahat kullanılsın dİye de tam yatar pozİsyonu olan ve Çİft yÖnlÜ olsun İstedİk. E bİraz da kesemİzİ dÜŞÜndÜk kraft atlantayı aldık. Benİ tek dÜŞÜndÜren 9 kg olması ama bİzİm beĞendİklerİmİzİn daha hafİflerİ Çİft yÖnlÜ deĞİldİ.chİcco lİte way (İsmİnİ tam yazdım umarım) gİbİ. CADIARZU

Son düzenleme:
bizde kraft twist aldık çok çok memnunum görüntü olarakta çok hoşuma gidiyor çok kullanışlı tavsiye ederim

jokerde çok indirim var canım bakmanı tavsiye ederim.
bugün kataloğuna baktım.

Back