• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçememek:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dy-brk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
11
3
1
41
Merhaba.Doğuma hazırlıklar başladı.(Acemilikten!)bebek arabasını bir türlü seçemiyoruz.Bir ürün beğeniyoruz yorumlarda mutlaka kötüleyen biri oluyor.Önerdiğiniz marka ve ürün seçeneğiniz var mı ? Yardımcı olursanız çok seviniriz.

doona kullandık biz. çok memnun kaldık.
Sağlıkla kavuşun bebeğinize:KK200:

eleyerek gidin. mesela önce fiyat aralığınızı belirleyin. sonra eviniz kaçıncı katta asansör var mı yoksa hafif bir araba olacak. aracınızın bagajı büyük mü arabanızı eğer çoğunlukla mahalle arası kullanacaksanız küçük tekerlekli bir model alın. ayrıca herkesin beğendiği mükemmel araba yoktur. insanlar 200 bin tl verip araba alıyor onu bile beğenmiyorlar kaldıki 500-5000 tl veridiğiz arabayı herkes beğensin. 4. kattaki asansörsüz mahalle arası evime baby2go baston puset aldım. çok memnunum

eleyerek gidin. mesela önce fiyat aralığınızı belirleyin. sonra eviniz kaçıncı katta asansör var mı yoksa hafif bir araba olacak. aracınızın bagajı büyük mü arabanızı eğer çoğunlukla mahalle arası kullanacaksanız küçük tekerlekli bir model alın. ayrıca herkesin beğendiği mükemmel araba yoktur. insanlar 200 bin tl verip araba alıyor onu bile beğenmiyorlar kaldıki 500-5000 tl veridiğiz arabayı herkes beğensin. 4. kattaki asansörsüz mahalle arası evime baby2go baston puset aldım. çok memnunum
Bu açılardan fazla düşünmemiştik açıkcası.Çok teşekkür ederim .Bu açılardan tekrar elemem gerekiyor o zaman☺️ .

Yorumlarda illa birseyler çıkıyor mutlaka.
Bizde eşimle karar verdik e bebek gibi büyük mağazalara gidip önce deneyip ona göre almaya karar vereceğiz. Bazen internette daha indirimli oluyor bir cok şey.
Mesela aklimda olan özellikler hafif olmali ve kapandığında cok yer kaplamaması.
Esimin aklinda wellgro bebek arabası var hoşuna gitmiş,
Benimde aklimda baby home var ama butceye gore fazla geliyor bize.
E bebek magazasina gidip bakıp karar vereceğiz artik.

Yorumlarda illa birseyler çıkıyor mutlaka.
Bizde eşimle karar verdik e bebek gibi büyük mağazalara gidip önce deneyip ona göre almaya karar vereceğiz. Bazen internette daha indirimli oluyor bir cok şey.
Mesela aklimda olan özellikler hafif olmali ve kapandığında cok yer kaplamaması.
Esimin aklinda wellgro bebek arabası var hoşuna gitmiş,
Benimde aklimda baby home var ama butceye gore fazla geliyor bize.
E bebek magazasina gidip bakıp karar vereceğiz artik.
Aynen. Ben de sürekli ebebek mağazasına bakıyorum ama hala karar vermiş değilim.3 ayda umarım karar veririz🙄

Aynen. Ben de sürekli ebebek mağazasına bakıyorum ama hala karar vermiş değilim.3 ayda umarım karar veririz🙄
Verirsiniz canım merak etme, bizim daha cok var ama olsun simdiden bakıp fikir edinmek istiyoruz internetten uygun fiyata bulduğumuz an alıcaz inşallah bizde 🤗

İnan’ın 200-300 liralık da aynı görevi görüyor 5000 liralık da. biz anne adayları sadece abartmayı seviyoruz. Çocuğunuz rahat etsin yeter. bebeklerimizin çok çabuk büyüdüğünü gözardı ederek onlara çok fazla para harcıyoruz. Sadece bir kıyafetle çocuklarını büyütüp onların karınlarını doyurmak için düşünen onca çaresiz anneleri gördükçe bu tarz şeylerin önemsizliği daha da belirginleşiyor. bana asıl önemli olan şeyleri her daim hatırlatıyor. Ben 36 haftalık hamileyim. Sağlıklı olması dışında hiç bişeyine heves ettiğim yok. Arabası yok ve şuan almayı da düşünmüyorum. Şöyle sağlıklı bir şekilde ilk 2-3 ayı atlatalım gerisi gelir alırız normal bitane. Sanki okadar zor mu yani bi araba almak. Biliyorum heyecanlı ve heveslisiniz. Sizi çok iyi anlıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Aynı sorun bende de var. İstediğim bebek arabasını bulamadım bulamıyorum. istediğim özellikler, öncelikle hantal bişi olmasın. Çoğu insan niçin baston arabalara dönüyor? Çünkü kendi bebek arabaları hantal geliyor, taşıması kaldırması sıkıntı. E bebek doğar doğmaz da araba puşetine ihtiyaç var, ilk 6 ay, hatta bebek minikse 8-9 ay kadar onu kullanıyor. Yani direk baston araba da olmaz. ne kadar yatıyor deseler de travel sistemler kadar yatmıyormuş. Bir de hamile kaldığımdan beri gözüm başkalarının bebek arabalarında... Yolda tekerleği çıkan, kaldırıma takılan, dönmeyen tekerlekler ile anneyi zorlayan bişi olsun da istemiyorum. Onun için konforlu olduğu kadar bizim için de konforlu olmalı.

Ne sıklıkla kullanacaksin, nerelerde kullanacaksin, kaç yaşına kadar kullanacaksin, hangi mevsimde kullanacaksin? Bunlar hep kişiden kişiye göre değişen seyler. Biz joie aldık uyun fiyatli diye. Ben çok sik kullanacağımı düşünmüyordum o yüzden çok para vermek istemedim. Öyle de oldu. Tek yönlü bı araba üstüne puseti takip kullaniyorsun ilk aylarda. Ama zaten kış bebeği olduğu için hiç ihtiyaç kalmadı iki kere kullandık sadece. Ben hep slingle çıktım dışarı. Şimdi 4 aylık oldu oturmak istemiyor pusetin içinde. Onsuz kullanıyoruz artik. Bana hala sling çok daha pratik geliyor ama eşim arabayı kullanıyor çok rahat olduğunu söylüyor kullanımının.

Ne sıklıkla kullanacaksin, nerelerde kullanacaksin, kaç yaşına kadar kullanacaksin, hangi mevsimde kullanacaksin? Bunlar hep kişiden kişiye göre değişen seyler. Biz joie aldık uyun fiyatli diye. Ben çok sik kullanacağımı düşünmüyordum o yüzden çok para vermek istemedim. Öyle de oldu. Tek yönlü bı araba üstüne puseti takip kullaniyorsun ilk aylarda. Ama zaten kış bebeği olduğu için hiç ihtiyaç kalmadı iki kere kullandık sadece. Ben hep slingle çıktım dışarı. Şimdi 4 aylık oldu oturmak istemiyor pusetin içinde. Onsuz kullanıyoruz artik. Bana hala sling çok daha pratik geliyor ama eşim arabayı kullanıyor çok rahat olduğunu söylüyor kullanımının.
Yorumunuz bana çok iyi fikir oldu, benim bebeğim de eylul sonu doğacak takvime göre Allah nasip ederse. Zaten ilk 40 gun falan çıkamam dışarı sanırım. Iyice kendini toparlasın diye. Sonrasi zaten tam kışa gelicez hic cikamayiz arabamiz da yok. O yüzden bende normal bir araba almaya karar verdim, ana kucağını kullanamaicaz madem alipda ne yapayim dünya para veripte. Evimde küçük koyacak yer bulmak sorun olacak. En mantıklısı normal bir araba geldi bana da.

Yorumunuz bana çok iyi fikir oldu, benim bebeğim de eylul sonu doğacak takvime göre Allah nasip ederse. Zaten ilk 40 gun falan çıkamam dışarı sanırım. Iyice kendini toparlasın diye. Sonrasi zaten tam kışa gelicez hic cikamayiz arabamiz da yok. O yüzden bende normal bir araba almaya karar verdim, ana kucağını kullanamaicaz madem alipda ne yapayim dünya para veripte. Evimde küçük koyacak yer bulmak sorun olacak. En mantıklısı normal bir araba geldi bana da.
Slingi de mutlaka bi araştır. İlk üç ay benim hayatımı mucizevi şekilde kolaylaştırdı. Evde iş yaparken, uyuturken, gaz çıkarırken, dışarıda gezerken, doktora filan giderken hep onunla yasadim. Herkese de devamlı tavsiye ediyorum. Dümdüz bir kumas, hazırlari da var ama ben kumaşçı da kestiriverdim ucuz bı kumaştan. Aynı işi gordu. Yenidoğan bebekler anneye bitişik yaşamak istiyor malum. Bununla da bebeği kendine sariyorsun bol bol ten teması sagliyorsun. Sen de ellerin serbest olduğu için bebeğin koynunda yemeğini de yiyorsun evi de süpürüyorsun dışarı da çıkıp gezebiliyorsun. Bebek hep koynunda sıcacık huzurla uyuyor. Dik olduğu için gazını daha rahat çıkarıyor , kusma ihtimali azalıyor. Dışarıda üstü açıldı üşudu derdi yok. Bi sürü battaniye taşıma derdi yok. uyumadigi gecelerde ona koydum evin içinde gezine gezine uyuttum. Bu sayede çok kolay öğrendi bebeğim gece gündüz farkını. Herkes gece uyumuyor diye ağlanirken benim bebeğim 1 aylikdan beri akşam 7.30 sabah 7.30 kesintisiz uyuyor. Yani hayatımi her anlamda kolaylaştırdı.

Slingi de mutlaka bi araştır. İlk üç ay benim hayatımı mucizevi şekilde kolaylaştırdı. Evde iş yaparken, uyuturken, gaz çıkarırken, dışarıda gezerken, doktora filan giderken hep onunla yasadim. Herkese de devamlı tavsiye ediyorum. Dümdüz bir kumas, hazırlari da var ama ben kumaşçı da kestiriverdim ucuz bı kumaştan. Aynı işi gordu. Yenidoğan bebekler anneye bitişik yaşamak istiyor malum. Bununla da bebeği kendine sariyorsun bol bol ten teması sagliyorsun. Sen de ellerin serbest olduğu için bebeğin koynunda yemeğini de yiyorsun evi de süpürüyorsun dışarı da çıkıp gezebiliyorsun. Bebek hep koynunda sıcacık huzurla uyuyor. Dik olduğu için gazını daha rahat çıkarıyor , kusma ihtimali azalıyor. Dışarıda üstü açıldı üşudu derdi yok. Bi sürü battaniye taşıma derdi yok. uyumadigi gecelerde ona koydum evin içinde gezine gezine uyuttum. Bu sayede çok kolay öğrendi bebeğim gece gündüz farkını. Herkes gece uyumuyor diye ağlanirken benim bebeğim 1 aylikdan beri akşam 7.30 sabah 7.30 kesintisiz uyuyor. Yani hayatımi her anlamda kolaylaştırdı.
Teşekkür ederim arkadaşım bakayim mutlaka slinge de ama ben korkuyorum ya bağlayamazsam da bisey olursa diye.
Hangi kumaştan ve ne kadar en boy kestirdin peki?

Travel sistem çok kullanışlı değil
Tel elle açıp kapama
Sırt kademesi
Araba ağırlığı önemli
Biz chıcco ohlala aldık ben memnunum ama fiyatı çok artmış o kadar vermeyede gerek yok
İnan çoğu zaman binmek bile istemiyorlar

Back