• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek arabası satılık uygun fiyata

humustek25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
21
0
86
42
İstanbul
Arkadaslaar ıkı hafta oldu alalı 4 yada 5 kez kullanıldı tertemız bir urun markası baby hope bes kademeli yatıyor kullanışlı ve hafif 150 tl ilgilenen arkadaşlar msj atabilir resimde yollarım:emir_bebek:

$iMG_7513-3.jpg

ufak bir pazarlık payı vardır.

Daha iyi görünsün diye birde böyle yolladım resmi $images.jpg
Daha öncede dediğim gibi pazarlık payı vardır.Tertemiz bir urun pratık hafif bes emniyet sistemli yagmurluğu da var bes kademe yatış şekli kapandığında da yer kaplamıyorr :nazar::nazar:

Daha iyi görünsün diye birde böyle yolladım resmiEki Görüntüle 853134
Daha öncede dediğim gibi pazarlık payı vardır.Tertemiz bir urun pratık hafif bes emniyet sistemli yagmurluğu da var bes kademe yatış şekli kapandığında da yer kaplamıyorr :nazar::nazar:

Sanirim bir yanlislik var 150 tl demissin zaten sifiri 130 tl ? yani k.bkma ama bu sekilde satamzsn...

Arkadaslar fiyati muhim degil elimde kalmasin istiyorum ve almak isteyen olursa konusarak anlasiriz ben 180 tlye almistim ve cok az kullanildi yeni gibi o yuzden bu fiyata ama dedigim gibi anlasirsak indirim yaparim

Back