Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslaar ıkı hafta oldu alalı 4 yada 5 kez kullanıldı tertemız bir urun markası baby hope bes kademeli yatıyor kullanışlı ve hafif 150 tl ilgilenen arkadaşlar msj atabilir resimde yollarım
Daha iyi görünsün diye birde böyle yolladım resmi Daha öncede dediğim gibi pazarlık payı vardır.Tertemiz bir urun pratık hafif bes emniyet sistemli yagmurluğu da var bes kademe yatış şekli kapandığında da yer kaplamıyorr
Daha iyi görünsün diye birde böyle yolladım resmiEki Görüntüle 853134 Daha öncede dediğim gibi pazarlık payı vardır.Tertemiz bir urun pratık hafif bes emniyet sistemli yagmurluğu da var bes kademe yatış şekli kapandığında da yer kaplamıyorr
Arkadaslar fiyati muhim degil elimde kalmasin istiyorum ve almak isteyen olursa konusarak anlasiriz ben 180 tlye almistim ve cok az kullanildi yeni gibi o yuzden bu fiyata ama dedigim gibi anlasirsak indirim yaparim