- 3 Eylül 2018
- 36
- 25
- 34
-
- Konu Sahibi Kalibrasyon
Rica ederim bi yazan olur inşBen de konunun yakin takipcisiyim teşekkürler konu icin
maxicosi dana hem baston hem de pusetli mi acaba merak ettimKizimda mamaspapas sola (mor modeli) kullandim... kalitesinde kumasindan tutun sürüşüne kadar hicbir sikintisi yoktu cybex oto koltugu ile travel olarak kullanmistik ... bebek buyuyene kadar cok memnundum ama kizim kilo aldikca iyice agir gelmeye basladi ucakta arabada sikinti yasadim ve baston almaya karar verdim maclaren aldim 5 yasina kadar da onu kullandim onunda kalitesi on numaraydı...simdi oglum icin direk maclaren alsam ilk 6 ay nasil yatacak arabasinda travel alsam bir yerden sonra agir geliyor yine bastona ihtiyaç duyuluyor ... maxicosi dana diye bir modelin de bastona yakin ama travel oldugunu farkettim kullanan var mi?? Birde yine mamas papas alsam travel alsam ne önerirsiniz?
Nasıl araba onlar marka isim varsa yazarmısınızBebeğim eylulde doğacak inşallah.
Kışa denk geliyor 40ı cikana kadar zaten o yüzden direk yeni doğan destekli baston arabalar var onlardan almayı düşünüyorum.
Yenidoğan destekten kastım şu doğumdan itibaren kullanilabilinen tam yatabilen baston bebek arabası. Arabamız olmadığı için ana kucağı şu an gereksiz bizim için o yüzden direk baston alacağız yaza kadar zaten yaşına 3, 4 ay kalmış olacak.Nasıl araba onlar marka isim varsa yazarmısınız
deneyimli bir anne değilim ama bildiğim kadarıyla doona için 1-1,5 yaşa kadar deniliyor. Fiyatı baz aldığında da bana fazla geldi açıkçası. 3 binin üzerinde ve arkasından baston almak ekstra masraf.Baston arabaya kaç aydan sonra geçiliyor bilmiyorum ama doona diye bir marka var puset olarak direkt tekerlekleri üzerine katlanıyor bana çok pratik gözüktü ilk önce bunu alıp sonra baston arabaya geçmek ama fiyatlarını bilemiyorum yada kaç aya kadar bu araç kullanılabilir... deneyimli anneler yardımcı olabilir sanirim
Armadillo flix xt2 bende cok araştırdım mamas papas alırsam bunu tercih edeceğimKizimda mamaspapas sola (mor modeli) kullandim... kalitesinde kumasindan tutun sürüşüne kadar hicbir sikintisi yoktu cybex oto koltugu ile travel olarak kullanmistik ... bebek buyuyene kadar cok memnundum ama kizim kilo aldikca iyice agir gelmeye basladi ucakta arabada sikinti yasadim ve baston almaya karar verdim maclaren aldim 5 yasina kadar da onu kullandim onunda kalitesi on numaraydı...simdi oglum icin direk maclaren alsam ilk 6 ay nasil yatacak arabasinda travel alsam bir yerden sonra agir geliyor yine bastona ihtiyaç duyuluyor ... maxicosi dana diye bir modelin de bastona yakin ama travel oldugunu farkettim kullanan var mi?? Birde yine mamas papas alsam travel alsam ne önerirsiniz?