Doğuma Hazırlık Bebek arabası önerisi alabilir miyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

holocaust

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
109
55
35
Arkadaşlar merhabalar...

Ben de Rabbim izin verirse 22 haftalık hamile bir anne adayıyım... Bu ara bebek arabası markaları, modelleri üzerine bir araştırma yapmaya başladım. Fakat kafam o kadar karıştı ki anlatamam. Bakmaya başladığımda bu kadar uçuk fiyatlarla karşılaşabileceğimi düşünememiştim açıkçası Kafamda deli sorular belirdi

Gel gelelim ben birkaç markaya baktım ama çok anlamıyorum, ne gerekli, ne gereksiz vs diye. Sadece takım halinde birşey alırsam ilerde araba koltuğu vs diye düşünmem diyorum. Aklımdaki modeller aşağıda bakıp bana yorumlarsanız ben de oğluşumda çok seviniriz

• Wollex New York Premium Class Seyahat Sistem
  • Casual Cadillac Air Trona Seyahat Sistem
  • Concord Neo (Biraz pahalı gibi)
  • Bebe Confort Streety Travel Sistem
Bunların dışında aklınızda olan modelleri, kullandığınız markaları da öneri olarak alabilirsem çok mutlu olurum

canım burda senin de dediğin markalar dahil tüm deneyimlerimi paylaştım:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-alinacaklar-onerileri.828280/#post-41235063

travel sistemler çok amaçlı ve kullanışlı.. ben hem hafif hem hesaplı olması hem de boyutları açısından casual cadillac aldım çok da memnunum.. bütün markaları yerinde gördüğüm için hemen hepsi hakkında yorum yapabiliyorum..
wollex de hem hafif ve hesaplı ayrıca amortisör sistemi var ama arka tekerlek boyutları büyük. katlanıp arabanın bagajına konduğunda bagaj başka bir şey almıyor.
pahalı ürün seçme özgürlüğün varsa ne o ne bu direk quiny zap xtra al derim.. gerçekten çok güzel bir ürün.. incelersen sen de fark edersin ama 2bin civarı fiyatı var..
ayrıca özellikle travel sistem bebek arabası konusunda şunu söylemeliyim ki hafifliğe önem vermen şart çünkü taşımak durumunda kalacaksın..
travel sistemin en kullanışlı zamanı ilk 6 ay zaten.. sonra oto koltuğunu kullanamıyorsun küçük geliyor.. ayrıca oto koltuğu alacaksın 5 yaşına kadar felan kullanabileceği.. 9-36 kg için olanlardan..
bir de yaşını doldurduktan sonra baston puset vazgeçilmez bir ürün çünkü anneler için hem hafif hem de kesinlikle yar kaplamıyor..

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. hemen deneyimlerini inceleyeceğim eminim çok işime yarayacak sana birşey soracağım quiny zap dediğini ilk defa duyuyorum. bilgilerini paylaşabilir misin? bir de ben arabayla birlikte puset almak istiyorum (oto koltuğu olarak kullanılacaklardan) ama sadece 6 ay mı kullanılıyor? bir de ana kucağı gerekli mi sence?

Canım benim birşey daha soracağım sana casual cadillac air mi aldın sen?

Bende çok araştırdım bahsettiğin modellere de baktım sonra o kanz panzer travel sistwme rastladım hepsiburada indirimdeydi 599 lira sipariş vermeden önce gittim baktım kullanması kolay katlaması da birde çok ağur değildi aldım

hayırlı olsun canım, bebişinle sağlı bir şekilde kullanırsın inşallah listeme aldım inceliyorum canım

Canım benim birşey daha soracağım sana casual cadillac air mi aldın sen?

şimdi canım travel sistemde puset oto koltuğu port bebe üçü bir arada oluyor zaten ekstra puset almana gerek yok.. zaten oto koltuğu da ilk başta puset olarak kullanılıyor bütün bu parçalar ana gövdeye takılıp çıkarılıyor.. çok kullanışlı yani..
travel sistemin pusetini gayet 2-3 yaşına kadar kullanırsın.. port bebesi ve oto koltuğu parçaları arabaya takılmakla beraber bir yere gidildiğinde elinde de taşıdığın için bir zaman sonra kullanılmıyor.. özellikle oto koltuğuna zaten sığmıyorlar 6-7 aydan sonra..
1 yaşından sonra da yine travel sistemin pusetini kullanırsın ama tatile felan gittiğinde ağır bir ürün o sebeple kolay açılıp kapanan yer kaplamayan ve hafif baston pusetler var onları tercih ediyor anneler genelde..
ben casual cadillac klasik aldım.. air ile aralarındaki tek fark air'in pusaetinde ek bir alt yastık olması o kadar.. satıcı bile dedi abla bi bunun için 300 tl fark vermeye gerek yok.. benim kayınvalidem çok şirin yastıklar yaptı değişik değişik ben onları kullanacağım.. ama sen altı yumuşak olsun dersen air'i tercih edebilirsin.. kesene bağlı..
quiny zapp'ın ayrıntılı fotosunun olduğu sitenin linki bu:
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0
bu ürün çok hafif ve dizaynı çok güzel ama bence pahalı.. özellikle oto koltuğu/ana kucağı ürünü 6-7 aydan fazla kullanılmayacağı düşünüldüğünde bana pahalı geliyor.. bu ürünün port bebesi yok ama ben casual cadillac'ın port bebesini hiç kullanmadım desem yeridir.. oto koltuğunun hafifliği ve şıklığı sebebiyle nereye gitsem oğlumu onun içine koydum götürdüm.. bir de hafif eğimli duruyor ya dümdüz yatmasını istemedim.. kısacası ben port bebeyi sevmiyorum ama tabi yine tercih meselesi..

toker bebelerde bütün bu arabaları görebilirsin.. bence mağazaya git elle dokun sonra ucuzunu internetten bul al

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için araştırmalarım ve sizlerin yardımı sonucu ya casual cadillac klasik ya casual cadillac air ya da wollex newyork premium class almayı düşünüyorum. yerinde görmem lazım bunları. wollex tekerleklerinin büyüklüğü yüzünden eleştirilmiş daha çok ama gidip görmeden almak istemiyorum açıkçası...toker bebe de ankarada varmış sadece. ben istanbulda yaşıyorum hepsini bir arada nerde bulabilirim kiii

Canım fiyatları görünce şok geçirdim. önceden alt tarafı bebek arabası derdim, o kadar çok ayrıntısı varmış ki
aynen 1,2 milyar nası veriyorlar bilmiyorum valla biz esimle ikimizde calısıyoruz ama gidipte 2milyar bi arabaya werip aylarca taksit ödemek sacma geliyor.ben chicco little way plus aldım daha kullanmadık ama etrafımda 10 anneden en az 7si ilk yıldan sonra puset almayı düşünüyor traveller konforlu olsada kullanım acısından ya bagaja sıgmıyor ya asansöre ya dolmuşa...

bana da çevremdekiler travel ağır hiç o olaya girme direk baston puset al diyorlar

Ben en çok çeşidi eminönü havuzlu handa gördüm avmlerde çok az model var

Arkadaşlar hafta sonu eşimle gidip arabalara baktık. wollex yoktu e-bebek mağazasında. bizde cadillac klasik ve cadillac air modellerine baktık. cadillac air alacağız muhtemelen ama zamanımız olduğu için indirim bekleyeceğiz dört gözle cadillac air modelinin tekerlekleri, sırt desteği daha iyi gibi geldi. mağaza çalışanları da çok önerdiklerini söylediler. bir de daha önceki araştırmalarımda wollex new york modelinin puseti trafikte araç koltuğu olarak geçmiyor vs gibi bişey söyledi satıcı. ne kadar doğru bilemeyeceğim ama aklınızda bulunsun Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yardımlarınız için. özellikle nefesalnefesver sana teşekkür ederim kuzum.

rica ederim ne demek.. ben hamile iken burdaki çok arkadaştan fayda gördüm bebeğimin her şeyi eksiksiz oldu ise kadınlar kulübüne borçluyum.. ben de faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana

Chicco urban mamas&papas casual cadillac

rica ederim ne demek.. ben hamile iken burdaki çok arkadaştan fayda gördüm bebeğimin her şeyi eksiksiz oldu ise kadınlar kulübüne borçluyum.. ben de faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana

Canım benim tekrar işim düştü sana. internetten biberon (su ve süt), emzik, süt sağma makinesi, ateş düşürücü ve aspiratör bakıyordum. sayfanda markalarını yazmışsın ama o markalarda o kadar çok çeşit var ki kafam çok karıştı neyi alacağım ben zahmet olmazsa bana link atsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…