Prego Venüs kullanıyor arkadaşım o da çok memnun sürüşü çok rahat kolay katlanıyor diyor sanırım pregolar daha çok tercih ediliyorPrego axis aldım çok memnunum. Sürüşü çok güzel katlanması da küçücük olmasa da elde taşınabilir ağırlıkta. Pusetiyle beraber almıştım memnunum 2 aydır kullanıyoruz
Venüs’e bakmıştım sanki dönmüyor muydu ağır mıydı hatırlayamadım ama prego sağlam arkadaşlarım da prego ve kanz aldılar. Bütçen varsa cybex daha iyi amaPrego Venüs kullanıyor arkadaşım o da çok memnun sürüşü çok rahat kolay katlanıyor diyor sanırım pregolar daha çok tercih ediliyor
Kraft kullanıyorum memnunumSelam kızlar hamileyim bi kaç ay sonra bebek alışverişine başlıcaz ama ben araştırmalara şimdiden başladım bebek arabası markaları konusunda kararsız kaldım
- Kraft
- Kanz
- Prego
- Pierre Cardin
Bu markalardan hangisini önerirsiniz kolay sürüşlü olması, kolay katlanması, çok yer kaplamaması ve sağlamlığı açısından
Kanz easy go kullanıyorum çok memnunum katlaması çok rahat sürüşüde çok rahat alüminyum kasa sağlamlığıda iyiSelam kızlar hamileyim bi kaç ay sonra bebek alışverişine başlıcaz ama ben araştırmalara şimdiden başladım bebek arabası markaları konusunda kararsız kaldım
- Kraft
- Kanz
- Prego
- Pierre Cardin
Bu markalardan hangisini önerirsiniz kolay sürüşlü olması, kolay katlanması, çok yer kaplamaması ve sağlamlığı açısından
Hangi modeli kullanıyorsunuz kenya ve viva arasındaki farkı çözemedim arada ücret farkı var.Kraft kullanıyorum memnunum
Benimki kraft surf şu an o model değişmiş hangisine tekabül ediyor emin olamadımHangi modeli kullanıyorsunuz kenya ve viva arasındaki farkı çözemedim arada ücret farkı var.
Hala memnun musunuzKanz easy go kullanıyorum çok memnunum katlaması çok rahat sürüşüde çok rahat alüminyum kasa sağlamlığıda iyi
Merhaba evet memnunum sürmesi vs çok rahat katlanmasıda rahat benim açımdan kolay katlanıyor tek eksi tarafı tutma yerinden yönünün değişmiyor olması oturma alanını değiştirmek gerekiyorHala memnun musunuz
Bizim önceden 2. El almış olduğumuz bir bebek arabasi vardı sağlamligina guvenemedik gittik Kanz aldık aşırı memnunuz bebegim 10 aylik ilk aydan beri kullanıyoruzSelam kızlar hamileyim bi kaç ay sonra bebek alışverişine başlıcaz ama ben araştırmalara şimdiden başladım bebek arabası markaları konusunda kararsız kaldım
- Kraft
- Kanz
- Prego
- Pierre Cardin
Gidip görmedim ama bi satıxı çok ağır olduğunu söuledi gerçekten ağır mıMerhaba evet memnunum sürmesi vs çok rahat katlanmasıda rahat benim açımdan kolay katlanıyor tek eksi tarafı tutma yerinden yönünün değişmiyor olması oturma alanını değiştirmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?