Doğuma Hazırlık Bebek arabası lütfen yardım artık!! :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

limoncicegi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
3.623
1.781
198
image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png image.png Merhaba öncelikle bu konu neden bu kadar kafamı kurcalıyor bilmiyorum ama iki aydır kafamda sizden tecrübeli annişlerden kullananlardan yardım almak istedimmm..sadece travel olması bir de port bebe olarak kullanılması önemli çok yer kaplamamasını ve ağır olmamasınıda düşünüyorum ama yer ikinci plandaa..

Önce liteway plus travel düşünüp vazgeçtim canlıda gördüm port bebe olmaması hoşuma gitmedi çok kolay karlanıyor..
Casual cadilac aire baktım ama yere yakın olması yüzünden vazgeçtim..
Quinny zap xtra 2 pahalı olması ve tam port bebe olmaması yüzünden vazgeçtim..

Bugünse sırasıyla :/ kraft twist rlx (fotolarını atacağım) 1600 tl ..12.3 kg..

Wollex san francisco 900 tl 13 kg biraz ağır...

Wollex newyork anne kucağı yok sadece bebek arabası 1600 tl..

Tokyo ultimate air fazla kullanan yok 1390 tl...12.5 kg..

Son olarakta fazla para verip yine beğenmiyorum idare eden türden bunlara baktım..

Wellgro voyage 650 tl 9 kg...
Wellgro prelo 750 tl 13 kg...

Siz olsanız hangisini alırdınız var mı bi fikriniz öneriniz ..:( kafa karışık yani:KK45:

Resimlerle baya uğraştım ama yine karışık olursa kusura bakmayın ..:)

Merhaba öncelikle bu konu neden bu kadar kafamı kurcalıyor bilmiyorum ama iki aydır kafamda sizden tecrübeli annişlerden kullananlardan yardım almak istedimmm..sadece travel olması bir de port bebe olarak kullanılması önemli çok yer kaplamamasını ve ağır olmamasınıda düşünüyorum ama yer ikinci plandaa..

Önce liteway plus travel düşünüp vazgeçtim canlıda gördüm port bebe olmaması hoşuma gitmedi çok kolay karlanıyor..
Casual cadilac aire baktım ama yere yakın olması yüzünden vazgeçtim..
Quinny zap xtra 2 pahalı olması ve tam port bebe olmaması yüzünden vazgeçtim..

Bugünse sırasıyla :/ kraft twist rlx (fotolarını atacağım) 1600 tl ..12.3 kg..

Wollex san francisco 900 tl 13 kg biraz ağır...

Wollex newyork anne kucağı yok sadece bebek arabası 1600 tl..11kg..

Tokyo ultimate air fazla kullanan yok 1390 tl...12.5 kg..

Son olarakta fazla para verip yine beğenmiyorum idare eden türden bunlara baktım..

Wellgro voyage 650 tl 9 kg...
Wellgro prelo 750 tl 13 kg...

Siz olsanız hangisini alırdınız var mı bi fikriniz öneriniz ..:KK43: kafa karışık yani:KK45:

Resimlerle baya uğraştım ama yine karışık olursa kusura bakmayın ..:)

bu konu hakkında 2 defa buraya başlık açtım.. bloglar kullanıcı yorumları okudum..mağazalarda deneme sürüşü yaptım..

casual cadilllac ve concord neo denedım..çok pratik gelmedi.. hafifliğini bılemem..sürüş hoşuma gıtmeyınce kapatıp açmadım.. ebebekte denedım..

pamidorda bayb2go Volvo lx denedik.. açma kapama zahmetlı..sepet çk küçüktü.. ama pusti çıkarmadan sadece sapı şak dıye 360 derece dönüyordu..evde yorum okumadan almayayım dedım..özelliğe bayılmıştım ama ne yalan söyleyeyım :) yorumlar iç açıcı değildi..eledım..

arkadaşımızı wollex newyork kullanıyor..şu büyük tekerlekli olanı..memnunlardı.. çocukları yaşına yaklaşıyor şuan ..oto koltuğu aldılar..

bende ya ALLAH dedim nette pek kullanıcı yorumu olmayın Wollex San fanciscoyu aldım :)

eve geldı yemeği yemeden kurulum yaptık çocuk gibi :p kırmızı renk tercih ettim..sürüşü kolay.. açması çok kolaydı o en çk hoşuma gıden oldu :)kendım yapıyorum şak dıye..martta deneme sürüşü yapacağız nasipse..

899 tlye hepsi buradadan aldık..çabuck geldı..tavsiye ederim çk para vermek ıstemezsen travellere..

wollex ürün tablosu yükleybılırım istersen

ya da kendı ürün fotomu..

bu konu hakkında 2 defa buraya başlık açtım.. bloglar kullanıcı yorumları okudum..mağazalarda deneme sürüşü yaptım..

casual cadilllac ve concord neo denedım..çok pratik gelmedi.. hafifliğini bılemem..sürüş hoşuma gıtmeyınce kapatıp açmadım.. ebebekte denedım..

pamidorda bayb2go Volvo lx denedik.. açma kapama zahmetlı..sepet çk küçüktü.. ama pusti çıkarmadan sadece sapı şak dıye 360 derece dönüyordu..evde yorum okumadan almayayım dedım..özelliğe bayılmıştım ama ne yalan söyleyeyım :) yorumlar iç açıcı değildi..eledım..

arkadaşımızı wollex newyork kullanıyor..şu büyük tekerlekli olanı..memnunlardı.. çocukları yaşına yaklaşıyor şuan ..oto koltuğu aldılar..

bende ya ALLAH dedim nette pek kullanıcı yorumu olmayın Wollex San fanciscoyu aldım :)

eve geldı yemeği yemeden kurulum yaptık çocuk gibi :p kırmızı renk tercih ettim..sürüşü kolay.. açması çok kolaydı o en çk hoşuma gıden oldu :)kendım yapıyorum şak dıye..martta deneme sürüşü yapacağız nasipse..

899 tlye hepsi buradadan aldık..çabuck geldı..tavsiye ederim çk para vermek ıstemezsen travellere..

wollex ürün tablosu yükleybılırım istersen

ya da kendı ürün fotomu..
Çoooook teşekkür ederim çok yardımcı oldun hemde nasıl bilemezsin :-) :-) üstelik bahsettiğim iki ürün hakkında bilgi vermende isabet olmuş aklımda en çok onlar vardı birde wellgro voyage ya benim istediklerim çok pahalı olduğu için ben de 1500 civarı falan olanları düşünmüyorum çok hoşuma gitmedi wolexi ilk düşündüm ama ağırlığı takıldı aklıma 13 kilo sanırım canım sen kullanan birisi olarak nasıl buluyosun ana kucağı nasıl wellgro dediğim 9 kilo yazıyor arada fazla fiyat farkıda yok ...
New york modelini ben de beğendim 11 kg miş ama ... Anne kucağı yok hem wolexte yeterli duruyor.. Ürününün fotosunu atarsan iyi olur canım eğer sakıncası yoksa gerçeğini merak ettim :)

Tekrar teşekkür ayrıntılı mesaj için:KK30:

Çoooook teşekkür ederim çok yardımcı oldun hemde nasıl bilemezsin :-) :-) üstelik bahsettiğim iki ürün hakkında bilgi vermende isabet olmuş aklımda en çok onlar vardı birde wellgro voyage ya benim istediklerim çok pahalı olduğu için ben de 1500 civarı falan olanları düşünmüyorum çok hoşuma gitmedi wolexi ilk düşündüm ama ağırlığı takıldı aklıma 13 kilo sanırım canım sen kullanan birisi olarak nasıl buluyosun ana kucağı nasıl wellgro dediğim 9 kilo yazıyor arada fazla fiyat farkıda yok ...
New york modelini ben de beğendim 11 kg miş ama ... Anne kucağı yok hem wolexte yeterli duruyor.. Ürününün fotosunu atarsan iyi olur canım eğer sakıncası yoksa gerçeğini merak ettim :)

Tekrar teşekkür ayrıntılı mesaj için:KK30:

rica ederim.. ben 3 ay bu konuyla uğraştım..yeter artık dedım aldım :)
inşallah memnun kalırım..

resmi şu ;

Eklentiler

• 2016-01-19-6625.jpg
    2016-01-19-6625.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 837
ana kucağı güzel ama ben biraz pimpirik ettim.. bebek beli için ana kucağı bel yastığı alacağım.. daha rahat eder dıye düşünüyorum..

arabayı sadece açıp kapatabıldım ve sürdüm..onun dışında kaldırmadım ağırlık için.. bn hamilelikte 2,5 aylıkken amelıyat oldum..şimdi 8. aydayım..riske gırmek istemedim..eşim önemlı bır ağırlık farkı yok dedı..

arka tekerleklerde amortisör olması hoşuma gıttı..

ama şunu ekleyeyim ; kutudan ilk çıkınca arka tekerleği direkısyon sandım şu mını arabalardaki :p meğer tekerlekmiş.. wollex özelliği :p

ürün skalasını ekleyeyim:

Eklentiler

• 11045323_946162655394967_688749845416470701_n.jpg
    11045323_946162655394967_688749845416470701_n.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 657
bu arada şunu da akşam belirtmeyı unuttum..ürün kutusunda olduğundan görme şansım yok..şimdi geldı aklıma uyanınca..affola..

wollex american markası ama çinde üretiliyor..küçük bir dip not..

ben bunu satın alınca ürün etiketinde gördüm..Avrupa standart belgesı var dıye aldığımdan iade etmedim..

eksik bilgı vermiş olmak istemem..

Ben de bugün bebek arabası baktım. Çoğunda portbebe yok. İlk aylar için aynı zamanda oto koltuğu olan ana kucakları var. Neden portbebe istiyorsun canım? 3 aydan sonra kullanmaz diyorlar.

Ben de bugün bebek arabası baktım. Çoğunda portbebe yok. İlk aylar için aynı zamanda oto koltuğu olan ana kucakları var. Neden portbebe istiyorsun canım? 3 aydan sonra kullanmaz diyorlar.
Bilmem ben hiç öyle düşünmedim canım.
Hani uyuduğu zaman dık pozisyonda kalmasını istemem

Bilmem ben hiç öyle düşünmedim canım.
Hani uyuduğu zaman dık pozisyonda kalmasını istemem

Arabasını uzun araştırmalardan sonra Bubagoo bee aldım. İlk 6 ay için Nuna ana kucağı/oto koltuğu alacağız. Bebek arabası ile de uyumlu. Ama tam yatmıyor. Bir bugaboo'nun portbebesi konusunda kararsızım. Dediğin gibi dışarıda uzun zaman kalacak ve uyuyacaksa gerekli. İlk 6 ay çok uzun süre dışarıda kalacağını sanmıyorum. Bir de bugaboo bee güya doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Tam yatıyor.

Cycbex'in tam yatan ana kucağı varmış. Bir çok bebek arabası ile de uyumlu.

Arabasını uzun araştırmalardan sonra Bubagoo bee aldım. İlk 6 ay için Nuna ana kucağı/oto koltuğu alacağız. Bebek arabası ile de uyumlu. Ama tam yatmıyor. Bir bugaboo'nun portbebesi konusunda kararsızım. Dediğin gibi dışarıda uzun zaman kalacak ve uyuyacaksa gerekli. İlk 6 ay çok uzun süre dışarıda kalacağını sanmıyorum. Bir de bugaboo bee güya doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Tam yatıyor.

Ben travel sistem almayı düşünüyorum canım
Böyle uzun uzun geliyo bana uyuyo mubuymuyo mu diye araştırmak wolex alcam sanırımcanlı canlı görme imkanım olmazsa umarım sen de memnun kalırsın biz dışarda oturmaya gideriz sıkılırız baya :) oda yatar bu açıdan önemli benim için port bebe olması hem yaz aylarına denk gelcek :))

Ne kadara aldın acaba canım görmeden mi karar verdin kilosu katlanılıda önemli :) hayırlı olsun bu arada :)

Ne kadara aldın acaba canım görmeden mi karar verdin kilosu katlanılıda önemli :) hayırlı olsun bu arada :)
Sağol canım. Yok gidip hepsine baktık eşimle. Açtık, kapattık, sürdük :)
Bugaboo bee 3000 TL. İçinde; arabanın şasesi, koltuk mideri ve tentesi, oto koltuğu adaptörü var. Bütün tekerleri amortisörlü, çok konforlu. Koltuk iki yöne de bakıyor ve her şekilde tek hareketle kapanıyor. Koltuk 3 pozisyonlu. Tam yatar, dinlenme ve dik pozisyon. Yani umarım tahmin ettiğimiz kadar iyidir ve Allah kullanmayı nasip eder.

Screen Shot 2016-02-13 at 14.17.32.png

E-bebek'te kampanya var. %50'si kadar hediye çeki var. Yani 1500 TL hediye çekim oldu. Onunla oto koltuğu, ev tipi anakucağı, aktivite ve oyun halısı, kuvet, bakım seti, biberen, emzik, emzirme atleti vs almak istiyorum.

Diğer arabalardan da en güzeli stokke. 6000 TL civarında set olarak. Ama çok ağır ve kullananlar 1 sene sonra baston tipi hafif arabalara geçtiğini söyledi. Eşim de rainbow örneğini verdi. Çok severek aldım ama ağır olduğu için kullanmaya üşeniyorum. Sonra da mamas & papas var. O da çok güzel.

Güya doğumdan itibaren kullanılılıyor dememin sebebi küçücük bebeği arabada hayal edememem :)
Yoksa 0-3 yaş diye satılıyor.

Güya doğumdan itibaren kullanılılıyor dememin sebebi küçücük bebeği arabada hayal edememem :)
Yoksa 0-3 yaş diye satılıyor.
Canım pahalı ama çok güzel denk gelmiş yarısı kadar hesiye çeki :)) msmbun kalırsın tabi diğer malzemelerinde bi çoğunu halletmiş olursun :)

Canım pahalı ama çok güzel denk gelmiş yarısı kadar hesiye çeki :)) msmbun kalırsın tabi diğer malzemelerinde bi çoğunu halletmiş olursun :)
Yani evet 1500 TL'ye geliyor araba. Diğerleri de zaten gerekli şeyler. Alacaktım öyle yada böyle. Hala kampanya devam ediyor olabilir. İstersen sen de bir bak :)

Yani evet 1500 TL'ye geliyor araba. Diğerleri de zaten gerekli şeyler. Alacaktım öyle yada böyle. Hala kampanya devam ediyor olabilir. İstersen sen de bir bak :)
Canım bu ay park yatağını aldım ben de devam ederse ileride bakabilirim ama görmeden karar verdiğim için en fazla 1000 tl travel sistemi düşünüyorum 1500 sadece araba için pahalı benim için ama ben de çok beğensem alırım tabi ki kesin şartım yok :)

Back