bebek arabası için yardım!!

oztr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
6
0
arkadaşlar ikiz bebek arabası almayı düşünüyorum.ama bir türlü karar veremedim. iki ayrı araba mı almak mantıklı yoksa ikiz arabalarından almak mı?bir de hangi modelleri tavsiye edersiniz?

ben bunları beğeniyorum...ayrı ayrı arabalar olmaz tek başına gittiğinde kullanamazsın

evet haklısın ama ikiz pusetlerde çok kaba ve büyük gibi görünüyor.o yüzden tek tek mi alsam diye düşünmüştüm.çok teşekkür ederim önerin için...

merhaba OZTR, bende aylardır düşünüyorum ve araştırıyorum...ve en sonunda tek tek aldım ,bir arkadaşım ikiz yanyana kullanıyodu hiiç memnun kalmadı hiç bir yere sığmıyor asansöre kapılardan bile giremiyorsun ayrıca birbirlerini etkiliyorlar biri ağladımı diğeride başlıyoo ...arkalı önlü olanlardada büyüdükçe arkadaki öndekini rahatsız ediyormuş sataşıyormuş diyorlar...
kayracığım o markayı bende internette beğendim ama bebe mağazasına gidip bakınca pek içime sinmedi ayrıca yurt dışındaki forumlarıda araştırdım ama memnun olan az kişi vardı...
en sonundada joker maxi toys dan bebeconfort loola aldım 2 tane ayrı ayrı 1 renginde indirim vardı tanesi 550 TL ye geldi.tekerlekleri amortisörlü ,hafif ,kolay açılıp kapanıyo ve çift yönlü kullanılabiliyo...üzerine oto koltuğu takılabiliyo ben henüz almadım oto koltuğunu ama taksitle almayı düşünüyorum bebeconfortun 0-13 kg oto koltuğu 300 TL civarında... iştee bu kadar umarım faydalı olabilmişimdir ...kolay gelsin oztr

haaa birde iki ayrı arabayı bir birleştirici aparatla yanyana ikiz arabasına dönüşebiliyor...

çok teşekkür ederim teacherrose.bende beğenmiyorum ikiz arabalarını çok büyük görünüyor ve sanki hiçbir yere sığmazmış gibi geliyor.ama tek tek almakta kullanım açısında beni zorlarmı yalnız çıkmak istediğimde nasıl olur diye düşünüyorum.zor bir durum gerçekten.önerini dikkate alacağım....

X