arkadaşlar başlık açmadan önce daha önce verilmiş tüm ilanlara baktım fakat çoğu neticelendirilmeden kapatılmış, çoğu da güncel değil. henüz ilan vermemiş olup da satmayı düşünenler de olabilir diye düşünerek başlık açmaya karar verdim. inceleme fırsatı bulduklarımın içinden tercihim chicco 2 duo ve kraftın 1-2 modeli ama travel sistem temiz olan farklı markaları da tercih edebilirim. ilgilenenler yazarsa sevinirim.
oto koltuğunu ablamlar almış, dün getirdiler. ben bebek arabasıyla uyumlu olsun takıp çıkarmak açısından diyordum ama nasıl olacak bilmiyorum bu durumda sadece bebek arabası alacağım. Aparatlarına bakıp akşam size mesaj yazarım.
arkadaşlar başlık açmadan önce daha önce verilmiş tüm ilanlara baktım fakat çoğu neticelendirilmeden kapatılmış, çoğu da güncel değil. henüz ilan vermemiş olup da satmayı düşünenler de olabilir diye düşünerek başlık açmaya karar verdim. inceleme fırsatı bulduklarımın içinden tercihim chicco 2 duo ve kraftın 1-2 modeli ama travel sistem temiz olan farklı markaları da tercih edebilirim. ilgilenenler yazarsa sevinirim.
maxi cosi taxi var bende düşünürmüsünüz ?? ister bebek arabası olarak kullanılıyor ıster iskeletı çıkarılıp oto koltugu takılabılıyor.. tek hareketle katlanıp tek hareketle acılıyor katlanıldıgında cok ufak oluyor..
650 tlye aldım kızım korkuyor binmıyor..
bu şekilde oto koltugu monte edılebılıyor üsküdar kadıkoy atasehır vs cıvarındaysanız eşimle gonderebılırım.. istanbul dısındaysanız otobus fırmalarıyla gonderırım kargo cok tutar..
maxi cosi taxi var bende düşünürmüsünüz ?? ister bebek arabası olarak kullanılıyor ıster iskeletı çıkarılıp oto koltugu takılabılıyor.. tek hareketle katlanıp tek hareketle acılıyor katlanıldıgında cok ufak oluyor..
650 tlye aldım kızım korkuyor binmıyor..
ilginiz için teşekkürler. acil almamız gerekenlerle bütçemizi sıfırladık bebek arabası konusunu şimdilik beklemeye aldık, ilanlarla ilgileniyorum fakat bir süre sonra alacağız. teşekkürler