Bebek İkinci El Bebek arabası arıyorum/Vazgeçildi.

arkadaşlar başlık açmadan önce daha önce verilmiş tüm ilanlara baktım fakat çoğu neticelendirilmeden kapatılmış, çoğu da güncel değil. henüz ilan vermemiş olup da satmayı düşünenler de olabilir diye düşünerek başlık açmaya karar verdim. inceleme fırsatı bulduklarımın içinden tercihim chicco 2 duo ve kraftın 1-2 modeli ama travel sistem temiz olan farklı markaları da tercih edebilirim. ilgilenenler yazarsa sevinirim.

selam canım Johnson lotus marka satılık bebek arabamız..resim atabilirim..sıfıra yakın ve çok uygun...:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683579
foto mailine atabilirim buraya yükleyemiyorum:7:

Slm bende de maxi cosi MURA 3 var yeşil renkte istersen uygun fiyattan verebilirim. $image.jpg

Bebe confort loola up düşünürsen fis fatura herseyi duruyor tertemiz yepyeni. Topigim var bakarsan resimlerde var.:44:

kusura bakma canm telefonum bozuldu resim çekemedim yarın eşimin teliyle çekerim inşaallah

ilk etapta oto koltuğu işimi görür aslında ama ikisi birlikte olursa hem sizin işiniz görülsün hem de kargo yapmışken tek seferde hallolsun diye düşündüm. nezaman uygun olursanız çekersiniz teşekkürler

ilk etapta oto koltuğu işimi görür aslında ama ikisi birlikte olursa hem sizin işiniz görülsün hem de kargo yapmışken tek seferde hallolsun diye düşündüm. nezaman uygun olursanız çekersiniz teşekkürler

size mail gönderdim ama ulaşmadı mı acaba? olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım sizden o nedenle sordum

$chicco 005.jpg $chicco 004.jpg $chicco 003.jpg $chicco 002.jpg $chicco 001.jpg

daha detaylı istersen anlatırım

Eklentiler

• $chicco 006.jpg
    $chicco 006.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 68
$MAX.jpg 3 ay kullanıldı sadece tertemiz duruyor 1750 tl ye aldık faturası duruyor 850 tl ye son fiyat sıfırdan hiçbir farkı yok istanbul anadolu yakasındayım

kusura bakma canm telefonum bozuldu resim çekemedim yarın eşimin teliyle çekerim inşaallah[/QUO

önceki yorumumda portbebe ile ilgili birşey sormuştum. ona cevap alabilirsem sevinirim. Maille de ulaşan bazı arkadaşların ürünlerinden de beğendiklerim var. Pazarlık yapmayı sevmem o yüzden son söyleyeceğiniz fiyat üzerinden kararımı belirteceğim. ikisi en son ne kadar olur?

Back