Bebek İkinci El Bebek arabası arıyorum/Vazgeçildi.

sturkans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
414
32
43
arkadaşlar başlık açmadan önce daha önce verilmiş tüm ilanlara baktım fakat çoğu neticelendirilmeden kapatılmış, çoğu da güncel değil. henüz ilan vermemiş olup da satmayı düşünenler de olabilir diye düşünerek başlık açmaya karar verdim. inceleme fırsatı bulduklarımın içinden tercihim chicco 2 duo ve kraftın 1-2 modeli ama travel sistem temiz olan farklı markaları da tercih edebilirim. ilgilenenler yazarsa sevinirim.

arkadaşlar başlık açmadan önce daha önce verilmiş tüm ilanlara baktım fakat çoğu neticelendirilmeden kapatılmış, çoğu da güncel değil. henüz ilan vermemiş olup da satmayı düşünenler de olabilir diye düşünerek başlık açmaya karar verdim. inceleme fırsatı bulduklarımın içinden tercihim chicco 2 duo ve kraftın 1-2 modeli ama travel sistem temiz olan farklı markaları da tercih edebilirim. ilgilenenler yazarsa sevinirim.

canım bende chicco trio For Me arabası ve oto koltugu var pusete uyumlu
oto koltugunun resmini yükledim ama puseti düzgün çekemedim düşünürsen resim çekip yollarım
portbebe de vardı ama satıldı
tertemiz ve çok kullanıslı.../trio4me.chicco.com/ özelliklerine bakabilirsin
oto koltugu 130tl
araba 300tl
ikisini düşünürseniz az da olsa indirim yapabilirim
$resMMM3 003.jpg $resMMM3 001.jpg $resMMM3 002.jpg

Canım bende STOKKE var çok tarz bşr araba bir bak istersen. Herkes arabaya bakıyor dolaşırken. Üstelik bebeğin en rahat ettiği dünya birinciliği ödülü almış bir ürün dogumdan itibaren de kullanılıyor

STOKKE nin sayfası internetten de incele önce hakkındaki yorumları okursan bana hak vereceksin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695945

canım bende chicco trio For Me arabası ve oto koltugu var pusete uyumlu
oto koltugunun resmini yükledim ama puseti düzgün çekemedim düşünürsen resim çekip yollarım
portbebe de vardı ama satıldı
tertemiz ve çok kullanıslı.../trio4me.chicco.com/ özelliklerine bakabilirsin
oto koltugu 130tl
araba 300tl
ikisini düşünürseniz az da olsa indirim yapabilirim
Eki Görüntüle 1005485 Eki Görüntüle 1005486 Eki Görüntüle 1005487

arabanın da resmini görebilirsem sevinirim. teşekkürler

Kanz marka baston bebek arabası mevcut bende canım düşünürsen siyah renk. Cok az kullanıldı.

Canim buraya bi bak istersen sifiri 499 tl chicco ct 02 travel sistem..
http://www................/travel-s...uo-travel-sistem-bebek-arabasi-puset-new.html

benimde sunny baby marka travel sistem rabam var siyah renkte kendim 670 liraya almıştım.şimdi baston puset alacağım için satmaya karar verdim fakat buraya resim nasıl yükleniyor onuda bilmiyorum görmek isterseniz resimlerini koymaya çalışacağım

benimde sunny baby marka travel sistem rabam var siyah renkte kendim 670 liraya almıştım.şimdi baston puset alacağım için satmaya karar verdim fakat buraya resim nasıl yükleniyor onuda bilmiyorum görmek isterseniz resimlerini koymaya çalışacağım

sunny babynin hangi modeli, kaç lira diyorsunuz

Son düzenleme:
Kanz marka baston bebek arabası mevcut bende canım düşünürsen siyah renk. Cok az kullanıldı.

baston bebek arabaları biraz daha büyük bebekler için diye biliyorum. ben doğumdan hemen sonra kullanabileceğim bir ürün istiyorum. teşekkürler.

Ayhancocuk sitenin adi canim :)

baktım çok teşekkür ederim :)) beğendiğim modelin indirimde olmasına sevindim. şimdilik forumdaki arkadaşlardan dönüş bekleyeceğim, satmak isteyenlerin de işi görülsün diye düşünüyorum. istediğim gibi birşey burda bulamazsam ordan alırım, ayrıca indirimli birsürü ürün var o sayfada, alışverişlerde yeni adresim olabilir ;) çok teşekkürlerrr...

baktım çok teşekkür ederim :)) beğendiğim modelin indirimde olmasına sevindim. şimdilik forumdaki arkadaşlardan dönüş bekleyeceğim, satmak isteyenlerin de işi görülsün diye düşünüyorum. istediğim gibi birşey burda bulamazsam ordan alırım, ayrıca indirimli birsürü ürün var o sayfada, alışverişlerde yeni adresim olabilir ;) çok teşekkürlerrr...

Rica ederim canim..maksat yardimlasmak degilmi?ille birseyler satmak gerekmiyor :)

Bebe comfort streety marka az kullanılmış ana kucagi ile beraber tüm aksesuarlari var rengi fuşya düşünürsen foto gonderebilirim

Back