Bebek İkinci El bebek arabasi ariyorum arkadaslar

Kirpicik

sarkastik kirpi uye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
3.898
8.660
Merhaba arkadaslar butcemi cok zorlamayacak istanbul icinde elden satin alabilecegim bir bebek arabasi ariyorum. Cift yonlu kullanilabilen bir model ariyorum. Simdiden tesekkur ederim. :nazar:

Merhabalar benim elimde mevcut İstanbul da ikamet ediyorum çift yönlü 300-TL uygunsa fotoğraf atabilirim temiz fazla kullanmadıkları.

Bende de var cift yonlu kolay katlanir 100 tl veririm. Ama engebeli yolda degil daha cok duz zeminde iyi

Screenshot_2016-03-11-22-42-36.png
Bizde de bu var 250tl anadolu yakasindayiz

Bende kraft twist rlx var 1570 tly almistim 360 derece donen govdesiyle kullanimi cok rahat ve kaliteli bi arac youtube dan videosunu izlemenizi tavsiye ederim cok arastirip oyle almistim 750 tl ye saticam ana kucagi oto koltugu ve govdesi ile 3 lu set yagmurlugunu ve ayayk kiliflarinida vericem isterseniz fotoda yollayabilirm

Bende quinny buzz var hem arabasini hemde eksta olarak aldigim cybex atom basic 500 tl degerindeki puseti vericem ikisini 700 vericem isterseniz fotoda atarim size pusete yedek kilif ic minder filanda aldik araba icin pompasi arkaya takilan ouinny buzz ozel ek cantasi tamammini birden vericem

X