How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası araştırmaktan kafayı yiyeceğim

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
4 aylık bebeğim var günlerdir gecelerdir araba araştırıyorum bazen aynı yorumları okuduğumu fark ediyorum sonuç sıfır kafam karma karışık
Bütçem 400 tl iken 850 ye kadar çıktık iyi bir şey olsun diğer çocuklarımda kullansın istiyorum.bu kadar para vermişken pişman olmayayım
araştırırken travel diye araştırmıştım ana kucağını arabamıza montalar gittiğim misafirlikte onun içinde oyalarım [eşim travel istemiyor bebeğim uzun boylu ve kilolu ana kucağını 2 ay sonra kullanamıyacak diye]
1 ]nuna pep baktım sepeti kullanılmıyor,tam yatmıyor şikayet var
2]chicco litiway onu küçük bebek için o paraya konforlu bulmadım
3]o kadar çok marka araştırdımki bir kısmı kalitasiz geriye kalanlar çok pahalı anlıcayacağınız yardımınıza ihtiyacım var beni bu dertten kurtarın

Mutlaka pratik olsun ağır olmasın.ağır çok uğraşlı ve zor oluyor.bu kadar dert etmeyin bu mevzuyu.travel alın bencede diğer çocuklarda da kullanacaksınız.bizde bundan var.ben memnunum.hemde indirimden 300 tl ye almıştık.
FB,40419,24,sunny-baby-sb750-royal-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-travel-sistem-bebek-arabalari-sunny-baby.jpg

Bende ya baby2 go proton yada kraft dino alacağım.Ikiside birbirine çok benziyor ama kalite açısından hangisi iyi karar veremedim.

mutlaka ana kucağı olsun bence.. hem arabada hem gittiğiniz evlerde işinize çok yarayacak.. bebek için de daha rahat.. eşiniz korkmasın ana kucağına 2 ay sonra binemeyecek diye.. en az 6 ay biner.. kızım yaşıtlarından iri olduğu halde 7 ay rahat rahat kullandı.. sonra puset kısmına geçtik.. pusetin tam yatması kadar iyi dikleşmesi de önemli.. bazılarının dik hali çok kaykık oluyor bebek oturmak istemeyebilir.. kızım çok meraklı ve hareketli idi..öyle havaya bakarak oturmayı hiç sevmedi 2 büklüm oluyordu.. daha dik bir araba aldık şimdi çok mutlu:) çok pahalı birşey almayın bence.. olmazsa olmazlara bakın.. biz 600e aldığımız arabamızı nasıl fırlatıp attık bir bilseniz.. 2 kere tekerleği kırıldı servise gitti.. kaldık açıkta.. sonra 160 tlye öylesine birşey aldık o kadar sağlamki.. mesela tente.. güneşte yağmurda rüzgarda vs sürekli önemli.. beyaz çarşaf dolayan anneler görüyorum valla bence güzel kapanan tente olmalı mutlaka.. sizin beklentileriniz ve olmazsa olmazlar listesi yapın öyle arayın.. mutlaka mağazada görün.. illa bütün çocuklarda onu kullanayım demeyin şimdiden bazı bebekler bazı arabalarda mümkün değil oturmuyorlar.. mesela kızım çok uzun boylu 2 yaş büyük kuzeninin arabasına binemiyor.. ayağı yere sürtüp tekerleğin arkasına gidiyor.. çok düşünmeyin biriçok memnunum der diğeri asla alma der.. sizin beklentiniz önemli ve bebeğinizin huyu suyu:)

Bende ya baby2 go proton yada kraft dino alacağım.Ikiside birbirine çok benziyor ama kalite açısından hangisi iyi karar veremedim.

1 hafta önce Dino almış biri olarak söylüyorum sakın almayın.Ön tekerleri çok takılıyor ittirsen de gitmiyor fazla ittirince de arabanın bacakları eğiliyor.İade olursa hemen değiştiricem o kadar araştırdım sonuç yine hüsran.

Canm travel sistem almayin bence benm kizim yasitlarina gore dah zayif 7 aylik ve 7 kilo ilk dogdugunda iki buklum oluyo diye kullanamadk buyudukcede sigmadi 3 aylikti ayaklari sarkiyodu smdi kaldirdm atsam yeridir ben kraft penta 6 kullaniyorum ama pismanim keske chicco lite way alsaydim cnku bzm arabamz yok tramvaya dolmusa binme derdi yuzunden inan biyerlere gidemiyorum cook agir bir araba ve bagajada sigmiyo bi araba bagajna sigmasi icn butun bagajn bos olmasi lazm arkdlasrn arabalarna hic.sigmadi.ama arabamiza herkes merceses der cunku cok kaliteli ve konforlu tentesi tam kapaniyo bikere bencede cok onemli cift yon ama hicbiise yaramiyo kendisne cevrince arabayi surmen mumkun degil ama kaldrmlarda bozuk yollarda muthis gdiyo koltugu tam dik oluyo astarlari sokulup yikanabiliyo ustten penceresi var gozlemek icin tam yatabilio bide sepeti cok buyukk icine hersey sigiyi yani yani kiscasi araba cok ama cook konforlu ama tramvaya binmesi tek elle kapanamamsi.buyuk ve agir olmasi ciddi sorun ama bitanede hafif alirim diyosan bunu tavsiye sdeblrm.biz travel sistem 650 ye almstk travel olnayani 400-500 gbi biseydi simsiyah rengi ama hic pislenmedi daha ama tavsiyem gorunuse koca tekerlere okadar para verme hafif bisey al gtsn:34:

Son düzenleme:
Travel sistemini ben de tavsiye ederim. Bebeğim büyük diye sorun etmeyin benim bebeğim de kiloluydu 6 aya kadar kullanılacak ana kucağını 7-8 ay civarlarında terk ettik. Ana kucağından ayakları iyice dışarı çıkıyordu ama yine de oto koltuğu almadan önce arabada fazlasıyla kullandık. Biz arabamızı 600 tl ye almıştık. Ana kucaklı halini kesinlikle tavsiye ederim. Pusetli halini pek sevdiğim söylenemez. Bu yazıdan arabamız hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

Şimdilerde 14 aylık olan oğlum için pratik olması açısından 90 liraya baston puset aldım. Gayet memnunum. Aldığınız arabayı diğer çocuklarınıza kalacak şekilde düşünmeyin. İhtiyaçlar zamanla değişebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bebekarabası düşünenler bende kraft dino bebek arabası mevcut satıyırum,kızım 2,5 aylık 4 yada 5 kez anca kullandık oda kış dolayısıyle alışveriş merkezinde,kolisi bile duruyor çanta sı ve ayak koruyucusu da var,hafif ve çok kullanışlı,özelliklerine kraft d138 diye ararsanız okursunuz sıfırdan hiç bir farkı yok lila renk,bizde 3 tane araba olduğu için satıyorum düşünenler 0505 795 36 55 nolu numaradan ulaşabir 450 tly aldım 300 e satıyorum düşünenlre resmini whatsapptan atabilirim

ben nuna pep ten inanılmaz memnunum. bir kere kolay açılıp kapanıyor, hafif ve heryere sığıyor. Her kullandığımda iyiki bundan almışım dedirtti bana. Evet sepeti oturma yerinin altında kaldığı için çok kullanılmıyor ama tam da kullanışsız değil. Ben pazara gittiğimde iki kilo soğan ve 3 kilo patatesi depebildim oraya :17: ayrıca koca çantamı da sıkıştırabildim :) Tam yatması neden bu kadar önemli anlamadım ki ? biz bebekken aparat ile puset koyarak kullandık kendisini. büyüğünce pusetten arabasına geçtik. Orada rahatlıkla mışıl mışıl uyudu da sorun yaşamadık.

bu arada tesadüf nuna pep sitesine girdiğimde yeni modelini çıkartmışlar. Sepet artık bebeğin arkadasında kalıyor :)

cevaplarınız için teşekkür ederim
nuna pep kullanan arkadaş kışın yada rüzgarlı havada nasıl kullanıyorsunuz

iyi akşamlar arkadaşlar yarın wolleks [görmeye gideceğiz] yada nuna pep alıcağız
insan araştırınca bir çok özellikler ortaya çıkıyor hepsi birden olsun istiyor
1 tek elle açılıp kapanması
2 hafif olması
3 çift yönlü olması[puseti çıkararak yön değiştirme]
4 sepetinin büyük olması
5 tekerleklerin kalitesi şişme olması büyüklüğü küçüklüğü
6 güneşten, rüzgardan tam koruması
7 4 mevsimlik olması örtüsü,
8 ana kucağının içinin geniş olması
sıramalar uzadıkça uzuyor 800 900 tl vermişken hepsi olsun istiyor ama hangi marka hemen hemen her markalarda bu özellikler var ama hangisini alacağımı bilemiyorum
bir ara ikinci ellere baktım
bazen 200 tl bir araba al kurtul diyorum kendime
bebeğimle dışarı çıktığımda iyiki almışım diyeceğim bir araba olsun istiyorum

arkadaşım bebeği doğmadan kanz 715 almış koymuş evine ben hala internetten araştırıyorum

Bende bebe confort elea var travel sistem ama yer sorunundan dolayı daha küçük bi araba almayı düşünüyorum bunu da satıcam tabiki, rengi kırmızı, puseti çok rahat 😁 oğlum yatağında uyuyomuş gibi uyuyo içinde, çok kullanılmadı, tertemiz araba, düşünenler özelden msj atabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sonunda nuna pepp aldım hem kendi indiriminden hemde hediye çekinden yararlandık,sürmesi öyle güzelki,onun iki kat pahalı arabaları da sürdüm onun gibi değil.iki elle kapanıyor, evde pratik yapa yapa hızlı kapatabiliyorum
3 ay önce mağazaya gittiğimizde görüp kullanmıştım eşim bayılmıştı 860 takımı alıp çıkalım dedi ama ben bütün özellikler olsun diye tutturmuş almamıştım şimdi gene pişmanım keşke alıp ana kucaklı halini kullansaydım içimde kaldı öyle çok hoşuma gidiyor ,neyse ikinci bebekte artık kısmetse bebeğim 5 ayını doldurdu ona dar geliyor şu an 8 kilo hani 13 kiloya kadardı kullananlar nasıl kullanıyor.
benim araba maceram sona erdi allah herkese kesesine gönlüne göre versin

3 tekerli almayın araba alacaklarda tavsiyem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back