Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar merhaba hepinize. 5 aylık Kızım için temiz kullanılmış prego zappy hoppala arıyorum satan arkadaşlar varmı??
Bahsettiğiniz marka bu sanırım.Fiyatına baktım 399 tl.Bir hoppalaya o kadar fiyat verecek kadar zenginseniz 2.el niye istiyorsunuz anlamadım![]()
Walla nereye yazdım bende farkında değilim k bakmayın sayfaya çok aktif değilim.. Teşekkürlerbugün tüm herkes topikleri karıştırmış hayrola inş.
bebek çocuk 2.el ürün sayfaları var, bakın isterseniz
Can'ım teşekkür ederim kullananlar da bi zarar görmüş değiller ama insan ne yapacağını şaşırıyor :/Doktorumuzun söylediği kadarıyla biliyorum bende ama, hoppala ve yürüteç kesinlikle yasak demişti bize. İleride skolyoz hastalığına sebep olabiliyormuş. Tabi karar yine size ait.
Doktorumuz bize yürütece yasak koymuştu, hoppala sorduğumda alabilirsiniz demişti.
@orion06 nickli arkadaşta vardı diye hatırlıyorum.güvenilir ve oldukça iyiniyetli bir satıcı.(ben birkaç defa alış veriş yaptım çok memnun kaldım) konusunu bakın isterseniz.[/QUOT]
Teşekkür ederim Canm bakıcam
Rica ederim Nickorion6 arada sıfır yok yani:) pardon.
Yargılamak değil benim amacım.2.elde olsa 100 tlden aşağı olmaz herhalde yine fazla,çok gerekli birşey olmadığı için öyle yazdım.Tabii çok heves ettiyseniz başka,kırdıysam,yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayınZengin olmadığım için 2.el arıyo olabilir miyim?? Yargılamadan önce bi düşünseniz??