• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek anneleri hoppala arıyorum..

SS5311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
26
2
36
34
bayanlar merhaba hepinize. 5 aylık Kızım için temiz kullanılmış prego zappy hoppala arıyorum satan arkadaşlar varmı??

bugün tüm herkes topikleri karıştırmış hayrola inş.:110:

bebek çocuk 2.el ürün sayfaları var, bakın isterseniz

Tavsiye etmem .Pek kullanışlı olmuyor.2 ,3 kullanımdan sonra yer kalabaklığı yapıyor diye kaldırırsınız

Buymuş :)

Eklentiler

• 3859145.webp
    3859145.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 167
smPRY-16020_1.jpg
Bahsettiğiniz marka bu sanırım.Fiyatına baktım 399 tl.Bir hoppalaya o kadar fiyat verecek kadar zenginseniz 2.el niye istiyorsunuz anlamadım

bayanlar merhaba hepinize. 5 aylık Kızım için temiz kullanılmış prego zappy hoppala arıyorum satan arkadaşlar varmı??

Doktorumuzun söylediği kadarıyla biliyorum bende ama, hoppala ve yürüteç kesinlikle yasak demişti bize. İleride skolyoz hastalığına sebep olabiliyormuş. Tabi karar yine size ait.

Doktorumuzun söylediği kadarıyla biliyorum bende ama, hoppala ve yürüteç kesinlikle yasak demişti bize. İleride skolyoz hastalığına sebep olabiliyormuş. Tabi karar yine size ait.
Can'ım teşekkür ederim kullananlar da bi zarar görmüş değiller ama insan ne yapacağını şaşırıyor :/

Doktorumuz bize yürütece yasak koymuştu, hoppala sorduğumda alabilirsiniz demişti.
@orion6 nickli arkadaşta vardı diye hatırlıyorum.güvenilir ve oldukça iyiniyetli bir satıcı.(ben birkaç defa alış veriş yaptım çok memnun kaldım) konusunu bakın isterseniz.

Son düzenleme:
Doktorumuz bize yürütece yasak koymuştu, hoppala sorduğumda alabilirsiniz demişti.
@orion06 nickli arkadaşta vardı diye hatırlıyorum.güvenilir ve oldukça iyiniyetli bir satıcı.(ben birkaç defa alış veriş yaptım çok memnun kaldım) konusunu bakın isterseniz.[/QUOT]

Teşekkür ederim Canm bakıcam

Zengin olmadığım için 2.el arıyo olabilir miyim?? Yargılamadan önce bi düşünseniz??
Yargılamak değil benim amacım.2.elde olsa 100 tlden aşağı olmaz herhalde yine fazla,çok gerekli birşey olmadığı için öyle yazdım.Tabii çok heves ettiyseniz başka,kırdıysam,yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın

Biz fisher price hoppalayi kullaniyoruz,bizim cok isimize yaradi ve yariyor,gereksiz oldugunu dusunmuyorum.her bebek farkli tabi,seven sevmeyen var,parasini hakkediyor bence.

Back