Merhaba hamile bayanlar veya bebişi yeni doğanlar...İki çocuğumda da bana çok faydası olan bir kitaptır..... Her bebişi olanın mutlaka okuması gereken, kafası takıldığında bakabileceği bir kitap...İlk dişte yapılacaklar, pamukçuk,ishal,kabızlık çocuğa dair ne varsa......15tl.....Kaçırmayın piyasada 45 tl....
Eşim bu kitabı aldığında çok ilgimi çekmişti , okumaya başladım yavaş yavaş...Çünkü daha 7 ayım vardı. Ama inanın bebişlerim olduktan sonra kitaba daha çok bakmaya başladım... İshal oldu bebiş bak, kabız oldu bak, diş çıkardı , pamukçuk oldu vs.....herşey en ince ayrıntısına kadar anlatılmış.....Kız erkek boy ve kilo çizelgeleri..hastalık isimleri nedenleri. belirtileri....aMERİKA'DAN SONRA tÜRKİYE'DE....:[/B]:
♥♥Teşekkür ederim düşüncelerin için canım.....Yeni eve taşındım ve degerini koruyan esyalari paylasmak istedim 2 ay once.Daha once saga sola dagitiyordum..Arkadaşlara faydası olacağını dusundugum bir kitap....Eşim 40 tl.ye aldı Kadikoyden 10 tl dedim.Artık değerlendiren olmazsa bazanin altına koyacam kızıma çeyiz :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.