Bebek İkinci El Bebek-anne kitabı 10 TL ve hediyesi

alselsiaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.100
134
173
Merhaba hamile bayanlar veya bebişi yeni doğanlar...İki çocuğumda da bana çok faydası olan bir kitaptır..... Her bebişi olanın mutlaka okuması gereken, kafası takıldığında bakabileceği bir kitap...İlk dişte yapılacaklar, pamukçuk,ishal,kabızlık çocuğa dair ne varsa......15tl.....Kaçırmayın piyasada 45 tl....
$bebiþ.jpg

Son düzenleme:
Eşim bu kitabı aldığında çok ilgimi çekmişti , okumaya başladım yavaş yavaş...Çünkü daha 7 ayım vardı. Ama inanın bebişlerim olduktan sonra kitaba daha çok bakmaya başladım... İshal oldu bebiş bak, kabız oldu bak, diş çıkardı , pamukçuk oldu vs.....herşey en ince ayrıntısına kadar anlatılmış.....Kız erkek boy ve kilo çizelgeleri..hastalık isimleri nedenleri. belirtileri....aMERİKA'DAN SONRA tÜRKİYE'DE....:[/B]::nazar::nazar:

Son düzenleme:
$hediye.jpg $bebiþ.jpg

Kitabı alan güzel annenin, bebişine araba hediyemdir....Kız bekleyenler annelere de özel bir hediye düşünüyorum tabii ki....

Son düzenleme:
canım merhaba iyi niyetli olduğun gibi elinde açık hediyesiz hiçbir ürün göndermiyorsun :nazar::nazar::nazar:

♥♥Teşekkür ederim düşüncelerin için canım.....Yeni eve taşındım ve degerini koruyan esyalari paylasmak istedim 2 ay once.Daha once saga sola dagitiyordum..Arkadaşlara faydası olacağını dusundugum bir kitap....Eşim 40 tl.ye aldı Kadikoyden 10 tl dedim.Artık değerlendiren olmazsa bazanin altına koyacam kızıma çeyiz :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1098257

çOK FAYDASINI GÖRECEĞİNİZ BEBEK HAKKINDA DOĞRU BİLGİLER ÖĞRENEBİLECEĞİNİZ KİTAP....[/:nazar::nazar:

Hanımlar kitabı 10 TL......hediyesi olarak ister demir arabayı gönderelim , ister Bakugan ve kartını.....Siz kitabı okurken oğlunuz da oynasın....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401084141130.jpg
    $1401084141130.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $1401084179935.jpg
    $1401084179935.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 54
Kitap "kuzum85" arkadaşa verildi, hediyeleri ile birlikte iyi günlerde okusun inşallah.....

Back