• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek alışverişinizi nerede yaptınız?

ravza20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
423
0
0
İstanbul
merhaba.. ben 20 haftalık hamileyim.. artık yavaş yavaş alışverişe başlamamız gerekiyor.. istanbul avrupa yakasında önerdiğiniz bebek mağazaları yada internette güvenilir, uygun alışveriş siteleri var mı? önerilerinizi bekliyorum:44:

canım eminönünde havuzlu han diye bir han var eminönünde sor hemen tarif ederler orda herşey ama herşey var bütçene göre de pahalı da var biz geçen hafta gittik bayıldım çıkmak gelmedi içimden iğneden ipliğe herşey var ve insanın hepsini alası geliyor uygun fiyatlarda daha fazla şey alabilirsin biz listesini yatık bende 19 haftalığım 8 aylıkken alırım toptan alışveriş yaparım birde birtane mobilyacı buldum yatak-dolap ikisini 600 yapıcak istediğim model sağlam güzel uyku seti cibindiri içinde bide yeter ikleride genç odası yaptırırız

Kızlar bana da yardımcı olun lütfen haziranda bebeğim doğacak ve ben beşik seçmekte zorlanıyorum.şu oyun parkı gibi olanlardan mı seçmeliyim yoksa tahta beşik mi kararsızım kullananlardan tavsiye bekliyorum.Ayrıca nerden uygun fiyata alınabilir bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen.

Back