Bebeinin dileri kmayan var m?

9.ayımız dolmus olmasına ragmen hıc dısımız yok
ama rahatsızlandıgında doktorumuz dıslerının hemen arka arkaya gelecegını soyledı
hatta azı dısının yerı bıle bellı olmus derısı ıncelmıs
ama henuz ortada hıcbır dıs yok beklıyoruz hıc acelemız de yok

hala bizim gibi dişleri çıkmayan var mı?

bekle bekle diş buğdayından bile vaz geçtik vallahi

çıksa bi dert çıkmasa bi dert , bizim var da ne oluyo bi sürü karın ağrısı :nazar:

benim kızımında henüz yok...Belirtiside yok..Ablası 8. ayını doldurduğunda çıkmıştı..Bakalım minik kuzumunki ne zaman çıkacak...

bizim ayrica 2 haftadir cok asiri pisigimiz oldu.doktor bir tablet verdi, suda eritip orasini sildikten sonra kremi var, onu suruyorsun. hic fayda etmedi, poposunuda catlaklar olustu, cok kotu agliyor yavrum. 3 gundurde 38.7 atesi var, fitil koyduk. simdi atesin etkisinden vucudu kirmizi benekler doldu. bugun kirmizi benekler kizamik filan mi diye yine goturduk, atesin etkisi vucuduna vurmus dedi. acaba dis cikaracakta ondan mi boyle hastalandi yaa

canım eğer hala pişik sorunuz devam ediyorsa kantron yağı diye bir yağ var..pişik derdine deva aklında olsun:lepi:..ben onu sürdüm hiç pişik derdimiz olmadı..:teytey:

ve bizdede hala diş falan yok belirtiside yokkkkk

kızlar bu diş çıkma olayı ne kadar zormuş
yağız'ın 2 hafta önce alt orta 2 dişi çıkmıştı
dün kontrol ettim üst ortadan bir tane çıkıyor galiba
alt ve üst ortalar çift çift çıkmıyor muydu
ya da tek tek de çıkıyor mu acep :uhm:
acemisiyiz bu işlerin

piraye nin alttakilerden önce biri 2 - 3 gün sonrada diğeri çıkmıştı cnm arka arkaya da çıkabiliyo ama 3-4 dişi birdende çıkarabiliyolar

canım eğer hala pişik sorunuz devam ediyorsa kantron yağı diye bir yağ var..pişik derdine deva aklında olsun:lepi:..ben onu sürdüm hiç pişik derdimiz olmadı..:teytey:

ve bizdede hala diş falan yok belirtiside yokkkkk

ayy canim bu yag nereden bulunur
mesajini gormemistim ilgine cok tesekkur ederim

ayy canim bu yag nereden bulunur
mesajini gormemistim ilgine cok tesekkur ederim
canım çok geçmiş olsun sarı kantaron yağını
Organik Bitkisel Doğal , Aksu Vital Shiffa Home ShiffaHome Sarı Kantaron Yağı 20ml , Shiffa Home , Bitkisel Yağlar buradan alabilirsin ama ben sana EMU YAĞINI öneririm
Organik Bitkisel Doğal , Aksu Vital Shiffa Home Emu Yağı 20ml , Shiffa Home , Bitkisel Yağlar

Emu bir kuş, deve kuşunun akrabası, ve Avusturalya yerlileri olan Aborjinler asırlardır kullanıyor. Pişiğide iyi gelir çatlamaya da..Aynı zamanda kendin içinde kullanabilirsin. Harika bir nemlendiricidir.

Tekrar geçmiş olsun canım.

X