Bebeinin dileri kmayan var m?

lvea

*.¸¸.*´¯`*Anne*´¯`*.¸¸.*
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
77
1
merhaba arkadaslar, bebegimin daha disleri cikmadi.acaba bizim gibi kasim annelerinden bebeginin daha disleri cikmayan var mi?

kızlar bızım cıktı dun farkettım kasıga surtuınunce farkettım mınnıcık ucları cıkmıs ay nesıl sevındım anlatamam.ya cok acayıp oldum ve buyudugunu daha ıyı anladım.ayrıca oyle sancılı da olmadı cok sukur.sadece kaka yapma sayısı arttı.salya malya hıc olmadı haaa bırde elı sureklı agzındaydı bı kac gundur.demekkı bundanmıs.annem ondıslerı cıkarmak kolay olur azılar zorlar dedı.ama ınsallah onlarda boyle kolay cıkar.ınsallah dıs cıkaramayan tum bebısler kolay atlatır bu durumu.

bizim ayrica 2 haftadir cok asiri pisigimiz oldu.doktor bir tablet verdi, suda eritip orasini sildikten sonra kremi var, onu suruyorsun. hic fayda etmedi, poposunuda catlaklar olustu, cok kotu agliyor yavrum. 3 gundurde 38.7 atesi var, fitil koyduk. simdi atesin etkisinden vucudu kirmizi benekler doldu. bugun kirmizi benekler kizamik filan mi diye yine goturduk, atesin etkisi vucuduna vurmus dedi. acaba dis cikaracakta ondan mi boyle hastalandi yaa

canım çok geçmiş olsun ateşin onunla alakası varmı bilmiyorum mikrobik birşey de olabilir

diş konusunda gelince bizimde çıkmadı henüz ve işime de geliyor açıkçası hala emiyor en azından ısıracak gibi bir derdimiz yok kaydirigubbakcemile3

benim ilk dişim 1 yaşında çıkmış ve diş olayı tamamen genetik bişey o yüzden endişelenmiyorum sanırım diş konusunda bana çekmiş

doktor da iki yaşına kadar sürebilir dedi yani anormal bir durum yok

benim ilk dişim 1 yaşında çıkmış ve diş olayı tamamen genetik bişey o yüzden endişelenmiyorum sanırım diş konusunda bana çekmiş

doktor da iki yaşına kadar sürebilir dedi yani anormal bir durum yok

nee iki yasina kadar mi
aslinda iyi ama beslenmesi acisindan zor olur iki yasina kadar

kızlar bızım cıktı dun farkettım kasıga surtuınunce farkettım mınnıcık ucları cıkmıs ay nesıl sevındım anlatamam.ya cok acayıp oldum ve buyudugunu daha ıyı anladım.ayrıca oyle sancılı da olmadı cok sukur.sadece kaka yapma sayısı arttı.salya malya hıc olmadı haaa bırde elı sureklı agzındaydı bı kac gundur.demekkı bundanmıs.annem ondıslerı cıkarmak kolay olur azılar zorlar dedı.ama ınsallah onlarda boyle kolay cıkar.ınsallah dıs cıkaramayan tum bebısler kolay atlatır bu durumu.

sizin dislerde hayirli olsun, cok sevindim, darisi bizim bebeklere insallah (kolayca)

ay benimkininde daha hiç çıkmadı acelesi yok diyorlar ama çıksa yerim o dişleri ya bende istiyom :)
Çıkanların hayırlı olsun

nee iki yasina kadar mi
aslinda iyi ama beslenmesi acisindan zor olur iki yasina kadar

canım iki yaşında ilk dişini çıkarmıyorki tüm dişleri tamamlanıyor heralde sonuçta beslenmesi için bir-iki dişte idare eder hatta benimki hiç olmadan bile çook rahat idare ediyor maşallah biraz kocaboğaz olduğumuz için cokacimcoook

ay benim buraya yazdığım günün akşamı far4kettimki alt dişler çıkmış :KK70: 1 tanesi kesin vbar ama 2. sinden emin değilim onun yarısı çıkmış gibi

20 süt dişinin tamamlanması genel olarak 24. ayda oluyor tabi genetik ve çevre faktörleri etkileyebiliyor,

bizimkinin 8 tanesi tam olarak çıktı şimdi üstlerden iki tanesi daha yolda, çok acele etti bu konuda oğluşum, bu acelesinden çok hoşlanmasamda yinede maşallah diyeyim

benim minik kuşumunda dişleri henüz çıkmadı, ben diş çkarma sürecinden korkuyorum kızlar.
inşallah yavrularımız çok zorlanmaz

X