Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, benim bebeğimin tsh değeri yüksek çıktı. En son 2 aylıkken bakıldı, 6,4'tü. Şimdi 4 ayı bitirmek üzere 10 gün sonra tekrar ölçtüreceğiz. Eğer düşmemişse ilaç kullanılması gerekiyormuş. Bu sorunu yaşayan başka anneler var mı?
canım benim bebeğimde dogdugundan beri tsh seviyesi sınırdaydı 6 ay boyunca her ay kan alıp tahlil yaptırdık yanlız ilac kullanmadan once ben ozele gidiyordum drum soylemişti ararstırma hastanesine gitmen gerekiyor bolum ise pediyatri endokronoloji orda bebeklerdeki tsh ile ilgili arastırma yapıyorlar neyse benim oglumun 6 aydan sonra gecti gecmeseydi ilaca baslanacaktı allah yardımcın olsun
Merhaba, benim bebeğimin tsh değeri yüksek çıktı. En son 2 aylıkken bakıldı, 6,4'tü. Şimdi 4 ayı bitirmek üzere 10 gün sonra tekrar ölçtüreceğiz. Eğer düşmemişse ilaç kullanılması gerekiyormuş. Bu sorunu yaşayan başka anneler var mı?
canim merhaba benimde cok yakin bir arkadasimin kizi dogduktan sonra tsh degeri yüksek cikmisti ve 5 günlüktü ilac kullanmaya baslamisti cocuk doktoru ilk bir sene bebekte cok önemli oldugunu söylemisti özellikle zeka gelisimini cok etkiliyormus.