Çocuk Hastalıkları Bebeim daha yürümüyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi sofya27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
S

sofya27

Ziyaretçi
Arkadaşlar bebeğim 14 aylık oldu hala yürümüyor ve yardımsız dikilemiyor fakat emekliyor tutunarak dolaşıyor.şişman bebekte değil acaba kemik gelişiminde sorunmu var Sizin bebişleriniz ne zaman yürümeye başladı ?

çocuk gelişimi mezunuyum 1yıl kreşte çalıştım 15aylık bebeğimiz vardı yürüyemeyen zamanla ayaklandı bi sorunu yoktu...
bence en sağlıklı net cevabı bi çocuk doktorundan alırsınız...büyük ihtimalle çeşitli tetkiklerden sonra size net bir cevap verecektir...dilerim bir sorun yoktur...

kemikleriyle ilgili bi problem yoksa,çocuklar ya erken yürür,sonra konuşur ya da önce konuşur sonra yürürmüş.bunu benim kızlarımın doktoru söylemişti.ama mutlaka kontrol ettir canım

kemikleriyle ilgili bi problem yoksa,çocuklar ya erken yürür,sonra konuşur ya da önce konuşur sonra yürürmüş.bunu benim kızlarımın doktoru söylemişti.ama mutlaka kontrol ettir canım

kesinlikle katılıyorum her cocugun ewrelerı aynı olmaya bılıyor benım cocugumda 12 aylıkken yürüdü konusması 2 yasında oldu geç konustu ama doktor gayet saglıklı endişelencek bişey yok demişti tabıki sen bi cocuk doktoruna gotur ıcınin rahat etmesı ıcın o psikolojisi cok iyi bılıyoruma.s.

benden 15 yaş küçük bi kızkardeşim var. bizim bebekler hep erken ayaklanır, nitekim bizimki de 9 aylıkken ayaklanmaya başlamıştı ama bi kaç kez kafasız akrabalar sayesinde sırtüstü dümdüz yere düştü ): annemin bel fıtığı olduğu için örümcek kullanıyorduk, popo üstüne oturarak düşmeyi bilmiyordu yani.. bi kaç kere kafasını öyle kuvveti vurdu ki düşünce o kadar korktu ki 15 aylıkken korka korka yürümeye başlamıştı.. bi kaç kez ben de ağladım onun acısına, o kadar kötü düşmüştü düşün.. ama bazı insanlar akıldan yoksun işte..

neyse uzatmıyım, bi doktorla görüşmeni tavsiye ederim.eğer bi problemi yoksa korkmana gerek yokbence..her bebeğin gelişimi farklı oluyor biliyorsun.. umarım en yakın zamanda tıpış tıpış gezer bebişin

her çocuğun gelişimi aynı olmaz benim kızımda 17 aylık yürüdü bende çok tedirgin olmuştum ama çok şükür bir sağlık sorunu yoktu ve yürüdü bence sende sabırlı ol 3 ay içinde senin bebişinde yüreyecektir.yinede için rahat olsun istiyosan bir dr git

bildiğim kadarıyla 16 aylık olana kadar yürümemesi normalmiş daha geç kalırsa dr a götürmek gerekiyormuş ama bazı arkadaşların dediği gibi kötü düşmeler yaşadıysa bu da gecikme nedeni olabilir çünkü benim oğlumda 10 aylık yürümeye başlamışken öyle kötü düştü ki 13 aylık olana dek tekrar yürümemişti...

Benim kizim 10,30 aylikti yürümeye başladi düşe kalka yürüyordu şimdi koşuyor valla

her cocuk bir olmaz

komşum da söyle di bi oglan varmiş 15 aylik ve hala yürümüyormuş
takma canim kafana yürür inşalah

Benim oğlum 11 aylıkken yürümeye başladı... amaaaaaa
abim ise 3 yaşındayken yürümüş :)
eğer destek verdiğinde bacakları üzerinde durabiliyorsa endişelenme ama yine de doktoruna göstermeyi ihmal etme.

benim kizim da nerdeyse 1.5 yasina yakin yürüdü.zaten senin kizin baslamista yavas yavas destekli yürümeye.üzülme canim yürür.bende cok korkmustum kizim yüremeyecek diye.ama yavas yavas basladi bi gün baktik artik desteksiz yürüyo

normal olan 12-18 aylar arasında yürümeye başlamasıdır arkadaşım yani geç değil merak etme :)

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.En kısa zamanda doktorada götüreceğim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…