• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeim 2 gndr emmiyor??

turkkahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
7
0
86
Ankara
dün itibariyle 3 ayını doldurmuş bebegimiz var ama bir türlü dünden beri emmiyor aç olsa bile red ediyor neden acaba mama takviyesi veriyorum sütüm az olduğu için ondan mı bilemiyorum iki gündür biraz rahatsız burnu tıkalı yada ondan bir fikriniz va:kızgın:r mı

burnu tıkalıysa hava yutuyordur bu da gaz yapıyordur mutemelen. o yüzden emmek istemyirodur. serum fizyolojik damla varsa burnuna damlat açılsın. gazınıda çıkarttıktan sonra emer..

umarım yardımcı olabilmişimdir. benim oğlumda emmek istemediği zaman muhakkak karnında gaz kalmış oluyor.

canım ya benim oğlan da 3 aylık o da bugunlerde cok az emıyo. memeden agzını cekıp duruyo. burnu açık ama gazı mı var anlamadım. zorla emziriyorum. yoksa 3 aylıkkken boyle sorunlar mı oluyo bebeklerde hep

canım ya benim oğlan da 3 aylık o da bugunlerde cok az emıyo. memeden agzını cekıp duruyo. burnu açık ama gazı mı var anlamadım. zorla emziriyorum. yoksa 3 aylıkkken boyle sorunlar mı oluyo bebeklerde hep

tonimer deniz suyu (okyanus suyu) var
onu kullanmanı öneririm
çok faydasını göreceksin
kışın oğlum bronşiolit olmuştu ve doktor antibiyotiğin yanı sıra tonimer deniz suyu da kullanılacak dedi çok faydasını gördük
geçmiş olsun...

cnm biberona alışan bebek memeyi azaltıyo.çünkü biberondan gelen yoğun akış bizlerde olmadığı için bebek zorlabnmak istemiyo.biberon daha kolayına geliyo.ama sen yine zorlada olsa sık sık emzir

aa çok ilginç benim bebişde dün 3 ayını bitirdi ve benimkide emmek istemiyor eskisi gibi..ben hiç mamada vermedim sadece anne sütü..emerken sürekli gözü başka yerlerde,biraz emip bırakıyor..3 aylık olunca böyle oluyor galiba....:???

canım aynen benimkide öle 3 buçuk aylık zorla alıyo meeyi kavga döğüş.bende sağıp kaşıkla veriyom çünki hiç acıkmıyo gibi meme aramıyo

önceden de böyle bir başlık vardı.3. ayda böyle bir sorun oluyormuş sanırım.ben o sıra mamaya geçmiştim bilemiyorum.atlatırlar merak etmeyin.

benim kızım uykusu varken
ilgilenmediğimde
uykusu başına vurunca
karnı tokken veya kakasını yapamamışken
gazı varken
altı pisken emmiyor

ama artık eskiye nazaran memeye düştü
çünkü diş çıkardı
ben de sağıp verdim bardakla
mama biberon verirsen alışır kolaya kerata :)

aç bırak uyut uyurken çaktımadan yanına yat ver emer inşallah canımm

Benim oğlum da 3.5 ylık ve benimki de bugün hiç emmek istemedi..Aynı anlattığınız gibi azcık emip kafasını çeviriyor.Bi de gözümün içine bakıp acıklı acıklı agulayıp duruyo..Benim de moralim bozuldu,sütüm mü yok veya hasta mı acaba diye..
Yıkadım,emzirmeye çalıştım..Yok,aç aç uyudu resmen..

En azından sadece benimki böyle yapmıyormuş,sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım..Ama böyle de olmaz ki..:uhm:

arkadaslar yalancı emzik kullanıyorsa bebekleriniz ona alısıyor sonra 3.aydan sonra anne memesinden uzaklasıyormus doktor dediki artık alısmıs yapcak bişşi yok ama emzirdikten sonra kalanı sagıp kasıkla vermeyi deneyin dedi öyle yapmaya calısıyorum...

emzirmekte asla pes etme cnm biberonla değil mama veriyosan kaşıkla ver yazık daha çok küçük sütün az bile olsa sık sık emzir gelir sütün bide bol lifli süt yapıcı şeyler ye anne sütü gibisi varmı :))

Benım kızıımda p.tesı 3 ayını dolduracak. Aynen benımkıde emmek ıstemıyor.. Zar zor aĞalya sızlaya emzııryorum. Off yaa. Daha Çok kÜÇÜk.. SÜtÜmde azaldı ne yapcam bılmıyorumm..

benim kızımda 3.ayına giricek aynı sorunlar bizdede var ememk istemio memede ağlayıo duruyo yanına yatıp emzirmekte buldum çareyi ya bide emziğe alıştı benimki ondan olabilirmi acaba emzik kullanımı emmeyi bıraktırıyomu yoksa

Back