• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebei srekli mzldayan bu yzden hibir i yapamayan var m?

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
698
41
arkadaşlar benim bebişim gün iinde sürekli mzıklanıyor bana hiçbir iş yaptırmıyor hep ağlama hep ağlama çoğunlujla mızıldama şeklinde sürekli gaz halinde gazımızda geçmedi bir türlü bazen kafam şişiyor :roflol: benim gibi olan varmı aranızda

işteeeeeeeee ben burdayım şu an bilekucağımda, Allah sağlık versin ama ben bittim artık eşimde şikayet ettiğimi sanıyor kollarım ağrıyor birde kırkı çıkınca düzelir dediler tık yok ağlaması yok ama yerinde durmuyor doğduğundan beri böyleee.

arkadaşlar benim bebişim gün iinde sürekli mzıklanıyor bana hiçbir iş yaptırmıyor hep ağlama hep ağlama çoğunlujla mızıldama şeklinde sürekli gaz halinde gazımızda geçmedi bir türlü bazen kafam şişiyor :roflol: benim gibi olan varmı aranızda

evet evettt!!! işte o benim. şu an bile ayağımda sallıyorum:((

bizde doğduğumuzdan beri böyleyiz 3 ayı geçsin düzelir dediler ama tık yok bende bebekken 6 ay kök söktürmüşüm bana çekmiş heralde şimdide 6. ayının dolmasını bekliyoruz inşallah o zamana kadar düzelir annemede gidemiyorum evleri soğuk tek başımayım mutfağa bile gidemiyorum bugün yemeğimi yapabildim ona şükrediyorum

eşim biliyor bebişin huyunu, aradı bişey yedin mi dedi. kahvaltıdan beri yemedim deyince sağolsun dışardan bişeyler söylemiş. yemeğimi bile yapıp yiyemiyorum o kadar yani.:çok üzgünüm:

önce 1 ayı dolsun düzelir dediler, olmadı. sonra kırkı çıksın dediler, olmadı.şimdi 3 ayı dolsun diyolar.sanırım bu 6 ay, 1 yaş gibi uzayacakk:1no2:

of arkadaşım of aynen nolcek halimiz bu bebilşler ne zman düzene gircek şöyle bebişimle gezmek istiyorum artık bi yerede gidmiyoruzki hadi şimdi havalar soğuk ama iyiykende çıkamıyodkki burnumuzdan getiriyor inşallah büyüdüklerinde utandırırlar bizi sağlıklı olsunlarda :emir_bebek:gamyoncuiremsu

of arkadaşım of aynen nolcek halimiz bu bebilşler ne zman düzene gircek şöyle bebişimle gezmek istiyorum artık bi yerede gidmiyoruzki hadi şimdi havalar soğuk ama iyiykende çıkamıyodkki burnumuzdan getiriyor inşallah büyüdüklerinde utandırırlar bizi sağlıklı olsunlarda :emir_bebek:gamyoncuiremsu

inşallah canım,ben de gece diyordum ki ekim annelerine sorayım bakalım benim gibi olan var mıymışş diye:roflol:

inşallah canım,ben de gece diyordum ki ekim annelerine sorayım bakalım benim gibi olan var mıymışş diye:roflol:

bende acaba benim gibi kimler var diyordum ama insan ister istemez bunalıyor birde ben istemeden hamile hazır değildim yani gerçi bir gülüşü herşeyyi unutturuyor yaşadığımı yeni anladım hernekadar zor bir bebek olsada inşallah bugünler geçecek ama insan herzaman sabırlı olamıyor işte keşke durumumdan şikayet etmesem diyorum

Benim gibilerde varmış demek, bende kahvaltıyı iki gibi yapıyorum hep eğer annemin yanında yoksam, yani beni rahatsız eden bu değil tabiyki ama bebeğe bakacak gücüm kalmıyor bir çözümüde yok sanırım anladığım kadarıyla...

bebişler emzikte tutmuyor değilmi emzik tutsa bizimki rahatlayacam çok nadir tutuyor 2-3 emip fırlatıyor sizinkiler neden gazlı bizimki mesela ya kakası yeşil oluyor yani üşüttüğü için karnı ağrıyor nasıl üşüyorsa evin içine ayağında 4 kat çorap var yada heralde benim yediklerimden geçiyor

evet evet emzikte emmiyor tutmuyor ağzında babamızda sağolsun hiç yardımcı olamıyor bana, evde yalnız kalınca zor valla, annemlerde iyide hep böylede nasıl olacak?

bende aynı durumdayım valla ne zaman düzelcek sabırsızlıkla bekliyorum emzik alsa iyi olcak ama emziktende nefret ediyor 24 saat emdirsem emecek midesi taş gibi oluyo artık emmekten hep meme istiyo allah ömür versin bebelerimize ne yapalım artık anne olmak kolay değil

valla canım benimkide aynı şu birkaç gündür biraz duruldu ama yinede sürekli kucak istiyo ilk 2 ay boyunca annem yanımdaydı kadınla sallamaktan kollarımız kopuyodu nöbetleşe tuvalete gidiyoduk kimse ne gelsin nede ben gidiyim diyodum hep ağlama hep ağlama akşam olunca mest düşüyodu görmesen inandıramazdım kimseyi misafir geldiğinde herkes allah kolaylık versin deyip hemen kalkıyodu annemle okadar bunalmıştıkki dedilier 40 çıksın bekledik ama tık yok şimdi biraz duruldu birkaç gündür tüm gün evde tekim kış zaten bir akrabam yok burda bunalıyorum ama yinede şükür diyorum geçecek rabbim kötü dert vermesin deyip avutuyorum çünkü bir çocuğa sahip olmak için insanların ne kadar uğraştıklarının biliyorum o yüzden geçecek de bak 3 ayımız oldu bile sıkma canının emin ol yalnız değilsin

canımcım şuan bile ayağımda sallıyorum mahvetti bu kız beni aksamı zor ediyorum esim gelince allahtan o bakıyor sağolsun ama 10dk bile yetiyor sürekli ağlama halinde.çok yoruldum esim anneme gitmemi söyledi ama öyle de olmuyor o orda ben orda. ne yapacam bilmiyorum sancı mı var acaba rezene ve papatya cayı veriyorum biraz rahatlıyor gibi baska neler yapıyorsunuz?

kızlar hiç birimiz yalnız değiliz..fischer price ın salıncağını aldım belim ve kollarım rahat etti..pahalı ama değdi inanın..geçicek inşallah..güzel günler bizi bekliyor..

benim bebişim hep gazlı gazı olduğu içinde memeyi doğru dürüst tutmuyor emzirmek bir kabus doğduğundan beri böyle beni asıl yıpratan da bu emzirirken bir mücadele içindeyiz en fazla 5 dk sakin emiyor oda emerse Allahtan gece emiyor uyku sersemi dediğiniz gibi benimkide emziği almıyor alsa çok rahatlayacam annem ucuna bal sürüp verelim dedi ama bal 1 yaşına kadar verilmiyor pekmeze batırsak bir sakıncası olurmuki birde ben damaklı emzik vermeyi denedim hiç damla uçlu vermedim damla uçlu alsam alırmıki of bugün nasılsa çamaşır yıkayabildim bende kimse gelmesin diyorum artık hazırlanamaıyorumki bebişle uğraşmaktan ama bu başlığı açıncaya kadar kendimi yalnız sanıyorudm bana yalnız olmadığımı hatırlattınız çok ama çok teşekkür ederim en azından biraz rahatladım bugünlerde geçecek inşallah

söylemeyi unuttum kızlar benim bebişim bazen yeşil kaka yapıyor mesela 2 gündür öyle annnem sen üşütüyorsun ondan yeşil diyor yani ben üşüyünce sütler soğuk oluyormuş sonra çocuğun karnını ağrıtıyormuş kızlar 8 gündür evdeyim nasıl üşütebilirim onu düşünüyorum ya kakası yeşil ondan gazı oluytor yada benim yediklerimden heralde ya herkesin çocuğu bu kadar hassasmı acaba senağlama

söylemeyi unuttum kızlar benim bebişim bazen yeşil kaka yapıyor mesela 2 gündür öyle annnem sen üşütüyorsun ondan yeşil diyor yani ben üşüyünce sütler soğuk oluyormuş sonra çocuğun karnını ağrıtıyormuş kızlar 8 gündür evdeyim nasıl üşütebilirim onu düşünüyorum ya kakası yeşil ondan gazı oluytor yada benim yediklerimden heralde ya herkesin çocuğu bu kadar hassasmı acaba senağlama

canım benim bebeğiminde günde 1 yada 2 kere kakası yeşil oluyor.üşütmekten olabilirmiş.evde bazen iş yaparken terliyoruz sonra o ter üstümüzde kuruyor farkında olmadan üşütüyoruz işte.

canım bence sen yine de bir tahlil yaptır. kakanın rengi altınsarısı olmalı. doktorların en çok dikkat ettiği şey bu.aklına kötü bişey gelmesin ama bi yaptır bence

Back