bebeğiyle uçak yolculuğu yapanlar

kardln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
119
2
26
Kahramanmaraş
arkadaşlar bebeğiyle uçak yolculuğu yapanlar fikirlerini söyleyebilirler mi? ben bu arada hiç uçağa binmedim.bebeğim 18 aylık.ve de çok yaramaz.bazıları ilaç kullanmamı söyledi.sakinleştirmek adına ama korktum.

ucak sızın adınıza soyleyım korkulacak yada mubala edıldıgı kadar endişe edılecek bısey degıl..bı kalkarken bı ınerken karnınızda bosluk hıssedıyosunuz:)basınctan dolayı ve sallanıyosunuz o kadar..ama ucarken hıcbısey hıssetmıyosunuz..

cocugunza gelınce ıste onu bende kara kara dusunuyorum zıra kızım 8 aylık ..anı anını tutmuyor..kucakta durmayı garıp ama sevmıyor..mardınden ızmıre gıdıcem 1.5 saat suruyor yol ..ılac falan verme bence ..ne yapalım bı sekılde zabdedıcez..ben bı ıhtımal uyur dıye umıd edıyorum..

biz oglumla ilk ucak yolculgumuzu 3 aylikken yapmistik yol boyunca uyumustu, en son bu kis yaptik 15 aylikti , yanima bi sürü resimli kitap aldim birde kalem kagit oglum o zaman bisey cizmeye cok meraklyidi, 3 saat boyunca ayni seyleri defalarca okudum yazdim czdim , yerinden kipirdamadan " hiii , hiii" diyerek beni dinledi arada disari baktik bulutlari anlattim. hic aglamadi simdiye degin toplamda bi bes yolculugumuz vardir herhalde. sende cocugun sevdigi onu oyalayak oyuncakalri al . onunla yol boyu oyna sikilmazsa aglamaz , karnini doyur altini degistir, yani kulaklarinda bi sorun yoksa inis sirasinda bisey olmaz eger varsa hala emziriyorsan emzir olmadi biberonla su ver. iyi yolculuklar...

yani iniş yada çıkış esnasında mı su vermeliyim.rahatsız olmasın diye.aslında benim çocuk pek oturan tip değil.gezmek isteyecek.uçakta bu da imkansız galiba.

canım burada ucagın saati önemli ben genelde ucakla seyahat ediyorum kızı uyutmuyorum ucakta emzirirken uyuya kalıyor

Bebeğim 10 günlükken uçağa bindim ama çocukla uçakla bile olsa yolculuk etmek çok zor benimki çok yaramaz olduğu için...............

yani iniş yada çıkış esnasında mı su vermeliyim.rahatsız olmasın diye.aslında benim çocuk pek oturan tip değil.gezmek isteyecek.uçakta bu da imkansız galiba.

su veya mama ne emiyorsa artik hem inis de hem kalkis da basinctan kulaklari agrimasin diye , benim ki oturan tip degil ama ben oyaliyorum dikkatini oyuna versin diye azami caba hariciyorum sen alistirmaya bak ne kadar erken o kadar iyi.

İlk uçak yolculuğunu oğlum 4 aylıkken yaptık.Daha sonra da uçtuk.Oğlum çok yaramaz olmasına rağmen hiç problem yaşamadım.Birazda obur bir çocuktu,uçağa binerken yanımasevdiği yiyeceklerden alırdım,huysuzluk ettiği anda sürpriz diye sevdiği yiyecekleri çıkartırdım.Tavsiye ederim.

Basinc dan kulaklari rahatsiz olmasin diye burnuna burun damlasi syk..Hadda kendin de sykabilirsin..

oğlum 7 aylıkken uçağa binmiştik.basınçtan etkilenmesin diye emzir falan dediler ama oğlum beni emmeyi bırakmıştı.hiç birşey yapmadım.çok şükür bir sıkıntıda olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…