Bebek Beslenmesi Bebeğinizin sizi güldüren halleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eylul_le

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
116
1
96
İstanbul
benim kızım 6.ayını bitirdi ve ben ona çok gülüyorum komik bi bebek mesela ben onu yedirirken o dönüp mama sandalyesini yemenin derdinde,banyo yaparkende hanımefendinin nerdeyse bi çayı eksik.ve kahkahayla güldüğümde çok korkuyo üzerime tırmanmaya çalışıyo.alem kızz yani

benim kızımda banyo yaparken kahvai çayımı geitirn der gibi. bir keyifte hele şimdi bi ayağa kalkma çabası var. beşiğimiz parl yatak tırmanıyor. bi düşüyor suratı beşiğin telsından dışarda.)

benim kızımın 4.ayı bitcek haftaya bi çığlık atma huyu edindi. bazen kahkaha atıyor çok komik oluyor ben gülünce daha çok atıyor. bebek arabasıyla evin içinde dolaştırıyoruz bazen eşimin bel fıtığı olduğu için ben iş yaparken o ilgileniyo bizimki bir küçük tosuncuk da adamın beli gitti bide parmağımı yakalayıp azına sokuyor bütün gücüyle ısırıyor. bazen hakkaten acıtıyor bide dişi olsa diyorum koparcak

benim paşamın şaşkın halleri öldürüyor beni ismiyle sesleniyorum ağzı iki karış açık avala avala bakıyo sonrada gülüyo. birde kaka yaparken ki ağız hareketleri çok komik puahah aklıma geldi şimdi yine gülüyorum :)))

benim kızımda şimdiden yaramazlıklarına başladı ayakkabılıktaki dantellerimi çekiyo örümceğiyle gezerken dantellere takmış durumda şuan.çekmeceleri açmaya çalışıyo birda babamıza çok düşkünüz babası işten gelince kendini almazsa kucağına sesleniye bağırıyoki sen beni ni,ye almıyon:)
ben bide babası gel gel yapıyorum bana bakıyo elime bakıyo seviniyo çırpınıyo bir tatlı oluyoki kuzum benim komik oluyorlar bebişler ya.sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim herkese.

kizima ufak ufak "hayir" i ogretmeye cabaliyoruz,cabaliyoruz ama o cabalar bosuna gibi.Cekmeceleri acmayi cok seviyor,ben hayir deyince genelde birakiyor ama kasla goz arasinda acip da yakalandigi zaman da hinzir hinzir bir gulusu var ki kizsam mi gulsem mi bilemiyorum.Bu ara kovalanmak istiyor,ben adimlarimi hizlndirip da yakalariiimmm dedigimde bir basiyor gaza,yurutecin altindan ayaklari zor gorunuyor,cakmaktaslar gibi oluyor :)) odadan odaya gecerken hafif tumsek olur ya parkeden dolayi,onlari ezberlemis,oralara gelince kafasini one dogru itip hizlaniyor ki kolay gecsin :)) Ortusunu indirip kaldirip "ce" yapiyor,kikir kikir guluyor.Cok kizdiinda da agzini kocaman acip neremiz denk gelirse yalamaya calisiyor(isirma cabalari sanirim).Hepsi beni cok eglendiriyor ama durup dururken yuzume bakip da kahkaha atmasi ve bizi guldurmeye bilincli olarak caba harcamasina bayiliyorum masallah kuzularimiza,Allahim onlarin nesesini eksik etmesin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…