Bebek Beslenmesi bebeğinizin saçlarını kestirecek/kestirdiniz mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

shrylz

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
810
628
648
45
kuzumun saçları gözlerine düşmeye başladı. babası kestirmek istiyor ancak nette okuduğum 1. yaşından sonra bıngıldakları kapandığında kestirilmesini tavsiye ediyorlarmış. etraftaki tecrübeli anneler de nedense saçları kışın kestirmenin hasta olmalarına sebep olduğunu söylüyorlar. siz ne düşünüyrsunuz?

benim kızımında saçları çok uzadı hatta toplamazsam yüzü görünmüyor kararsızım kestirip kestirmeme konusunda ama ilk kez duyuyorum 1 yaşından sonra kestirilmesi gerektiğini.

Yok ben anne saçıyla uzatmayı düşünüyorum..
Seyrek yada değil hiç ilgisi yok.Çünkü benim 10yaşına kadar saçlarım hep kısaydı.Kısacıktı.Annem gürleşsin diye sürekli kestirirdi.
Ama seyrek gene..
O yzden kızımın saçını kestirmeyi düşünmüyorum.

valla millet kızımın saclarına takmış durumda başta da kendi annem ve eşim:umursamaz: koydum tavrımı ve kestiler seslerini. bende kestirmiycem. anne sacları uzasın. yok seyrek olurmuş yok çocugun gücünü alırmış hikaye yaw:umursamaz:

önüne gelen saçları makasla alıverdim gözlerine giriyodu herzamanda toka takamıyacağıma göre

valla ben kestirmeyeceğim her ne kadar babası bir yaşına girince berbere götürmeye özensede havasını alır çünkü uzadıkça dalga dalga oluyor ve ben bayılıyorum oğğlumun saçlarına çok coool duruyo kesin kestirmem yakışıklı oğlumm:))))

benim kızımda toka takmayı sevmiyor..saçları gözünün önüne geliyor...tokasını takıyoruz bir süre kalıyor..aklına gelince çıkarıp atıyor..ama tekrar takıyoruz..böyle devam edecek bizdede...çünkü bende kestirmekten yana değilim..

minik minik lastikler aldık onlarla palmiye yapıyoruz tepeye onu çıkaramıo tavsiye ederim. pazarda milyoncularda heryerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…