• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinizin olmazsa olmazlari

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ena2007

Tatlı ogluşumun annesi
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
182
305
23
31
Kimi bebek tek bi oyuncağı için dünyaları yıkar kimisi kendi evinden başka yerde tuvaletini yapmaz, kimisi elini annesinin yanağına koyup da emer kimisi bi gece lambasını akrabası gibi sever:)

sizin bebeğinizin olmazsa olmazi- çok sevdiği şeyler neler? Kendi küçüklüğünuzde siz neleri takıntı edinmissiniz?

Dört aylık oğlum kollarını battaniyenin dışına illa ki çıkarıp da uyuyor. Dalmış olsa bile o kollar dışarıda olacak, öyle seviyor demek ki:)

Ben de küçükken 6emzikle birden dolasirmisim. Boynuma asarmisim ellerinde emzik her birinin ayrı yeri varmış birini burnuma surtermisim falan... Derinlere inmek lazım :)):halay::skandal:

benim de 17 aylık bir oğluşum var emerken 3. ayında boynumdaki kolyeye uzanmaya başlamıştı ve aylardır hala uyurken illa kolyemle oynayarak uyur.. hatta gece uyanır yanına giderim yere otururum ona yaklaşırım kolyemi ellediği an geri uyur.. bu arada 13 aydan sonra karyolasının yatağını en alt kademede korumasını çıkararak yatırmaya alıştırdım şükür hiç düşmedi bir tarafı duvara bakan yanı korumalı ön tarafı açık, hem gece bana baya bi kolaylık oluyor bu durum, bazen ağlamadan yanımıza geliyor gece arada bir aramızda yatırıyoruz yine o el hep boynumda :anne:

benim de 17 aylık bir oğluşum var emerken 3. ayında boynumdaki kolyeye uzanmaya başlamıştı ve aylardır hala uyurken illa kolyemle oynayarak uyur.. hatta gece uyanır yanına giderim yere otururum ona yaklaşırım kolyemi ellediği an geri uyur.. bu arada 13 aydan sonra karyolasının yatağını en alt kademede korumasını çıkararak yatırmaya alıştırdım şükür hiç düşmedi bir tarafı duvara bakan yanı korumalı ön tarafı açık, hem gece bana baya bi kolaylık oluyor bu durum, bazen ağlamadan yanımıza geliyor gece arada bir aramızda yatırıyoruz yine o el hep boynumda :anne:
Gözünün önünde canlandı da çok sevimli bisey maşallah.
Bu tip durumlar insanı duygulandirdiniz değil mi?
Benim mutluluktan gözlerim doluveriyor hemen:)

Benim oğlum o kadar maymun iştahlı ki bir gün bayıldığı şeye ikinci gün bakmıyor bile
:olamaz:

Benim oğlum su an 4 bucuk aylık emzik onun icin vazgeçilmez. Hep ağzında olcak bir sey. Emzik yoksa işaret ve orta parmağını sokuyor agzına ya da baş parmağını.

Kesınlikle kollar dışarıda uyuyor :) Kendisine merhaba denmesine bayılıyor. Belirli çizgi filmleri var onları izlemeye bayılıyor ve kırmızı balık şarkısına hasta :anne: Bu arada oğlum 8 aylık

Benim bebegimin daha 40 ı çıkmadı ama hanımefendi elleri kolları dışarda uyucak içerde olduğu zaman nefret ediyo kıyameti koparıyo. Bi de olmazsa olmazimiz meme tabiki :D

Back