• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin kulağını nezaman deldirdiniz?

1yasındayken deldırdım bende uyusturucu krem suruluyor canı yanmıyor zaten sadece makıne tık ses yaptıgı ıcın ondan korkuyorlar hıc ellemedı hıc aglamadı benım kızım buyuyunce daha korkuyrlar yaptırmıyırlar

benim kulaklarım 4 aylıkken deldirilmiş ama takı sevmiyorum..şu an kızım 4 yaşında ve takıp takıştırmayı çok seviyor..küpe olarak da clipsli küpelerden aldım..çocuk istiyor diye kulak deldirmeye gerek yok ki..ilerde zaten zevkleri değişecek,belki bana çekecek,takı takmayacak:)

8 aylık iken deldirdim bende...Ağlamadı bile çok şükür...
Bir hafta sonrada altın küpelerimizi taktım...Çok şeker oldu şirinem zemuszemus

ben kizimin kulaklarini deldirmeyecegim. kendisi 3-4 yasinda istese bile, iltahap kapabilr ve yan etiklerini anlayacak kapasitede olmayacaktir. 10-12 yaslarda yapmak isterse, yaptirabilir. ondan önce yaptirmayacagim.

ailem kendi deldirsin dedi ama bu ta nisanliligima kadar olamadi o zamnda iltahap vs. buyuzden kizimin 1.5 yasindan once deldirdim. simdi 2. kizim icinde ayni yasta deldirmeyi dusunuyorum

2- 2.5 yaşlarındaydı...
Biraz büyüyünce daha güzel oluyor bebekken hoş durmuyor diye düşünüyorum...

benim kızımda 21 aylık deldirmek istiyorum fakat kıyamıyorum...çok istiyor benim küperlerimi..
hep kendinede takmaya çalışıyor bakalım bana bi cesaret gelirse bu aralar deldirmeyi düşünüyorum

kızım biryasında cevreden baskı var. daha deldirmeyi düşünmüyorum küpe takmak gerek kapanmasın dıye eli kulagınd aoynuyor sürekli allah korsunazdaha büyüsnde

ben karşıyım kulak deldirmeye.. başka secenekler de var kupe için.. yazık nasıl kıyıyorsunuz...ben asla deldirmeyecegım kızımın kulagını.. benım kulagımı deldirip ip baglamiştı annmler... hala kızıyorum onlara....

Back