tatlibirisi Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 115 39 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi tatlibirisi #1 tüp bebekle gene kaldım. son adet tarihine göre 7+4 gebeyim. kalp atışı henüz duyamadım. aynı durumu yaşayan varmı siz ne zaman duydunuz?
tüp bebekle gene kaldım. son adet tarihine göre 7+4 gebeyim. kalp atışı henüz duyamadım. aynı durumu yaşayan varmı siz ne zaman duydunuz?
Turunc chemist Cafuné 🙏 Pro Üye 22 Eylül 2022 5.647 16.001 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi tatlibirisi #2 mrvmrvv .!.: tüp bebekle gene kaldım. son adet tarihine göre 7+4 gebeyim. kalp atışı henüz duyamadım. aynı durumu yaşayan varmı siz ne zaman duydunuz? Genişletmek için tıkla... 6+6 da kanamam vardı kalp atışı gördül dediler dinletmediler. 7+1 de dinlemiştim. Ancak 8.hafta 9.haftaya kadar duymayanda oluyor tabi
mrvmrvv .!.: tüp bebekle gene kaldım. son adet tarihine göre 7+4 gebeyim. kalp atışı henüz duyamadım. aynı durumu yaşayan varmı siz ne zaman duydunuz? Genişletmek için tıkla... 6+6 da kanamam vardı kalp atışı gördül dediler dinletmediler. 7+1 de dinlemiştim. Ancak 8.hafta 9.haftaya kadar duymayanda oluyor tabi
tatlibirisi Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 115 39 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi tatlibirisi #3 Turunc chemist .!.: 6+6 da kanamam vardı kalp atışı gördül dediler dinletmediler. 7+1 de dinlemiştim. Ancak 8.hafta 9.haftaya kadar duymayanda oluyor tabi Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
Turunc chemist .!.: 6+6 da kanamam vardı kalp atışı gördül dediler dinletmediler. 7+1 de dinlemiştim. Ancak 8.hafta 9.haftaya kadar duymayanda oluyor tabi Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
tatlibirisi Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 115 39 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi tatlibirisi #4 kızlar kimse yokmu
G guldennnnnn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2024 268 45 31 4 Temmuz 2024 Konu Sahibi tatlibirisi #5 mrvmrvv .!.: tüp bebekle gene kaldım. son adet tarihine göre 7+4 gebeyim. kalp atışı henüz duyamadım. aynı durumu yaşayan varmı siz ne zaman duydunuz? Genişletmek için tıkla... 7. Veya 8.haftada kalp atışı alınmıştı bizde haftasınjn dolmasını bekleme iki gün sonra tekrar git için rahat etmiyorsa
mrvmrvv .!.: tüp bebekle gene kaldım. son adet tarihine göre 7+4 gebeyim. kalp atışı henüz duyamadım. aynı durumu yaşayan varmı siz ne zaman duydunuz? Genişletmek için tıkla... 7. Veya 8.haftada kalp atışı alınmıştı bizde haftasınjn dolmasını bekleme iki gün sonra tekrar git için rahat etmiyorsa