bebeğinizin kalp atımını ne zaman gördünüz ?

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
merhaba arkadaşlar 6+4 günlük hamileyim 5. haftamızda kese ve bebeği gördük Ancak dün 6+4 de bebeğin kalp atışlarını görmek için gittik ancak göremedik yanlız bebeğim doktorun yaptığı ölçümde tam 6+4 günlük çıktı ve bu durum nasıl oluyor dediğimde bebeğinizi bugün bile kaybetmiş olabilirsiniz dedi şuanda fiziksel olarak hiç bir rahatsızlığım yok 1 hafta daha bekleyelim duruma göre değerlendiririz dedi ve açıkçası kalbin atması çok düşük ihtimal dedi . Sizler kaçıncı haftada kalp atımını gördünüz ?

Durumunuza çok üzüldüm. Umarım bilen biri olumlu bir şeyler yazar. Tüp bebek sanırım değilim mi? Pozitifi gördükten kaç hafta sonra gelmenizi istediler? Benim bildiğim üç hafta sonra isteniyor siz biraz erken gitmiş olmuyor musunuz? Yani 8.hafta da gidilmesi gerekmiyor mu? Ya da doktorlar neye göre çağırıyor şu an kafam da karıştı durumunuzdan dolayı. İnş bebeğiniz sizinledir. pperfinya

Canim ben 6.haftada kese gordu.8.haftada kalp atisi icin cagirdi doktor.seninki cok ama cok erken.uzme kendini.

Geç döllenmeye bağlı olarak 7-8lerde dahi duyanlar oluyor bence endişelenmek için çok erken.

Ben 6+1de duymuştum (6+2de kalbi durmuş 10. Haftaya kadar hiç belirti olmadan taşımaya devam etmiştim) diğer hamileliklerimde de 6. Haftada duymuştum.

İnşallah duyarsınız, güzel haberler alırsınız.

Ben 8.haftada duymuştum dr nıye bu kadar olumsuz konusmuskı anlamadım ya insanı üzerler anca

4+6 da kesyi gördük ama 6+4 de kalp atışı görmeye çağırdı 2 hafta arayla evet tüp bebek

Canim ben 6.haftada kese gordu.8.haftada kalp atisi icin cagirdi doktor.seninki cok ama cok erken.uzme kendini.
canım çok teşekkürler içimde hep bir umut var umarım doktorum görememiştir yada makine arıza yapmıştır dünden beri ağlamaktan helak oldum

6 hafta derken 5+lı günlerdemi yoksa 6+ lı günlerdemi görmüştünüz benim 6+4 yani 7 haftalık oluyor

1 hafta daha bekleyin kanama vs olmadığı sürece hemen işlem yaptırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…