• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin kalbi durdu mu kaç aylıkken

9haftalikken kontrole gittiğimde kalp atışı olamdigini öğrendim ilk bebeğim olcakti olmadı nasip değilmiş demekki sözde de oldu mu
11. Hafta kontrolune gittigimde ogrenmistim bende bebek 9+5te kalmisti. İkinciyide 8.hafta kontrolune gittigimdede öğrendim o da 6.haftada kalmisti. Simdi 3.gebeligim cok sukur güzel ilerliyor. Aci zor bir durum evet ama maalesef çok karsilasilan bir olay ilk gebeliklerin düşükle sonuclanmasi. İyi taraflarindan bakacaksın sen sagliklisin esin iyi tedavisiz hamile kalabiliyosun bak bu çok önemli benim gebeliklerim tüp bebekti. Sagliksiz olan gebelikleri vücut bir sekilde atiyormus doktorum oyle demisti

11. Hafta kontrolune gittigimde ogrenmistim bende bebek 9+5te kalmisti. İkinciyide 8.hafta kontrolune gittigimdede öğrendim o da 6.haftada kalmisti. Simdi 3.gebeligim cok sukur güzel ilerliyor. Aci zor bir durum evet ama maalesef çok karsilasilan bir olay ilk gebeliklerin düşükle sonuclanmasi. İyi taraflarindan bakacaksın sen sagliklisin esin iyi tedavisiz hamile kalabiliyosun bak bu çok önemli benim gebeliklerim tüp bebekti. Sagliksiz olan gebelikleri vücut bir sekilde atiyormus doktorum oyle demisti
Evet tabiki öyle üzülüyor insan ama herşey de mutlaka vardır bir hayır

9haftalikken kontrole gittiğimde kalp atışı olamdigini öğrendim ilk bebeğim olcakti olmadı nasip değilmiş demekki sözde de oldu mu
bende de aynı haftada oldu
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz, kalp durduktan sonra bir belirti hissediliyor mu? Yani mesela hamilelik belirtileriniz azaldı mı, yada kan geldi mi vs vs. Cevaplarsanız çok sevinirim sağ olun

Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz, kalp durduktan sonra bir belirti hissediliyor mu? Yani mesela hamilelik belirtileriniz azaldı mı, yada kan geldi mi vs vs. Cevaplarsanız çok sevinirim sağ olun
Ben çay icemiyodum hamileligim basladiginda bir bardak çayın yarisini zorla icebiliyodum kahvaltıda. Normalde cok severim. Bi sure sonra normal içmeye başladım aksamdanda iciyorum artik 2 hafta snra gittigimde kalp atisi yoktu 1.5hafta once durmustu. O zaman anladimki bebek öldugu icin bende normale dönmüştüm. Baska bir belirtim mide bulantim vs hic yoktu. Eltimde dusuk yapti cok kusardi zor bi hamilelikti oda sonradan dedi ki bulantilarim çok azalmisti. Bende zannediyorum ki geciyor artik meger kalbi durmuş. Ekstra benim lekelenmelerim olmuştu ilacla vs durdurmustuk ama 1 ay gitti gitmedi lekelenmelerden sonra.

Ben çay icemiyodum hamileligim basladiginda bir bardak çayın yarisini zorla icebiliyodum kahvaltıda. Normalde cok severim. Bi sure sonra normal içmeye başladım aksamdanda iciyorum artik 2 hafta snra gittigimde kalp atisi yoktu 1.5hafta once durmustu. O zaman anladimki bebek öldugu icin bende normale dönmüştüm. Baska bir belirtim mide bulantim vs hic yoktu. Eltimde dusuk yapti cok kusardi zor bi hamilelikti oda sonradan dedi ki bulantilarim çok azalmisti. Bende zannediyorum ki geciyor artik meger kalbi durmuş. Ekstra benim lekelenmelerim olmuştu ilacla vs durdurmustuk ama 1 ay gitti gitmedi lekelenmelerden sonra.

çok geçmiş olsun canım benim de ilk 10 haftalık 2 si 13+5 de kalp atışı durdu. Rabbım bizlere ve isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah

Benimde 6+5 te kalbi durdu. Peki 3.gebeliğinizde bununla ilgili bir tedavi uygulanıyormu?

kahverengi leke ile başlayıp kırmızıya dönüyor ilk dusugum şiddetli ağrı ve sancıliydi ama 2 kayipimda hiç sancı ağrı yoktu sadece kahverengi lekelenme oldu 2 gün sonra kanama başladı ama kanama durduktan sonra icimde bir boşluk vardı hamilelik hissi gitmişti bende

Benimde 6+5 te kalbi durdu. Peki 3.gebeliğinizde bununla ilgili bir tedavi uygulanıyormu?
Tabi kan sulandirici igne corasprin ve dusuk riski icin baska bir ilac daha kullaniyorum. Sanirim nasipse doguma kadar da kullanilacak. İlk 16 hafta boyunca progestan kullandim.

2 kere kalp durmasıyla kürtaj oldum ikiside 7+4 günlükken durmuştu .😔

Aynı şeyi yaşadım.. Bebeğimin 9. Haftasında kalbi durmuştu.. Nasip değilmiş sizin de dediğiniz gibi.. Ama merak etmeyin canınızı sıkmayın yine olur evladınız.. Sağlıklı olsaydı zaten kalbi durmayacaktı. Ben şuan hamileyim mesela tekrar nasip etti bana Allah 😊 hatta 3. Kez nasip etti.. Ben 2 kez bebeğimi kaybettim.. Rabbim tez zamanda size de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

kahverengi leke ile başlayıp kırmızıya dönüyor ilk dusugum şiddetli ağrı ve sancıliydi ama 2 kayipimda hiç sancı ağrı yoktu sadece kahverengi lekelenme oldu 2 gün sonra kanama başladı ama kanama durduktan sonra icimde bir boşluk vardı hamilelik hissi gitmişti bende
Allah yardımcınız olsun, zor bi duygu. Allah gönlünüze göre evlatlarla doldursun kucağınızı, kimseyi böyle şeylerle sınamasın rabbim

Geçmiş olsun bende ilk bebeğimi 9.haftada kaybettim bulantı ve göğüs şişliğim çoktu birden ikiside kesildi birhafta sonraki kontrolde kalbi durmuş dedi dr.inanamadım 3 dr a daha gittim aynı gün hepsi öldüğünü söyledi 3 gün düşmesini bekledik ilaç verdiler kürtajla aldılar 😭

Bende baştan beri hiç belirti olmamıştı sadece yorgunluk uyku vardı ama kalp atışı duruncada devam etti hiçbir belirti hissetmedim kontrolde öğrendim malesef ki

Tabi kan sulandirici igne corasprin ve dusuk riski icin baska bir ilac daha kullaniyorum. Sanirim nasipse doguma kadar da kullanilacak. İlk 16 hafta boyunca progestan kullandim.
Benimde 1biyokimyasal gebelik 6.hafta kürtajı ve 1kalp durması gebelik 9.hafta kürtajı oldu. Şuan 3.gebelik kese gördüler ama kalp atışı yoktu geçen gittiğimde şuan 6+2 gün. Benimde tiroid ilacı+coraspirin+folik asit+düşük önleyici progesteron hapı+kan sulandırıp düşük önleyen iğne+lupus hastalığım İçin steroid içerikli prednol diye bi hap kullanıyorum. Haplara başladığımda meme hassasiyeti ve hafif kasık ağrıları vardı giderek azalıp bittiler. İlaçlardan olması normal mi? Sende de böyle bişi oldu mu? Biraz endişeleniyorum. Hafif bulantı oluyo arada ve uykuda oluyo ama diğerleri gitti

Back
X