• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizin kaçıncı haftada başı aşağı posizyon aldı??

maxih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
32
0
86
- Yurtdışı
Dün aylık rutin kontrolüne gittim ve ultrasonda kızımın hala başının üstte olduğunu söyledi doktor..normal doğum istediğim için biraz canım sıkıldı...bu arada 31. haftadayım ve doktor bu haftalarda böyle olabilir stres yapma dedi sadece böyle kalırsa normal doğum doğumun mümkün olmadığını söyledi...burdaki hamile annelerin bu konudaki deneyimleri nasıldı yazarsanız sevinirim

ben 38+5teyim ,bebeğimin kafası hala aşağı dönmedi,oynayıp duruyor yukarılarda
ben de normal doğum istiyorum ama döner inşallah korkmuyorum:66::66::66::66:

Döner inşallah. Doktorum 34e kadar döner dedi. Bebeklerin sadece yüzde 4ü dönmezmiş. Bol yürüyüş tavsiye etti.

30. haftada döndü 3 haftadır başı aşağıda. Ama ben korkumdan dolayı sezeryan olacağım
En son doğum anında bile dönen bebekler duydum, sen içini ferah tut

Cnm ben de 34+ dayım benim de bebeğim dönmüş.Bakalım normal doğum olacak herhalde...

ben 35 haftalık hamileyim ve hala bebişim dönmedi sezeryan yolu gözüküyor bana sanırım ama etrafımda ki bazı insanlar doğuma 2 hafta kala döner diyorlar bilmem ne kadar doğru :50:

36+4 te doğum pozisyonu aldı, 39+5'te geri dönüp kafayı yukarı çevirdi ve 40+1'de bekleme ısrarıma rağmen amniyon sıvısı bitince sezeryan olmak durumunda kaldım. benimki binde bir olacak bir şey ama herşey mümkün yani.

39+2 deyim kızlar hala dönmedi kızım normal diyorum inatla doktorumda beklemeye gerek yok sezeryanla alalım diyor 2 güne kadar dönmezse sezeryasnla alacak dönermiki kızlar

ben 38+5teyim ,bebeğimin kafası hala aşağı dönmedi,oynayıp duruyor yukarılarda
ben de normal doğum istiyorum ama döner inşallah korkmuyorum:66::66::66::66:

:17::17::17::17:bebeğimin kafası bu mesajı yazdığımda da aşağıdaymış
ben anlayamamışım

30.haftada döndü.Ancak okuduklarıma göre daha çok karar değiştirirmiş bebek.

ben de 7 martta gitmiştim doktora bebek hala ters dedi nerdeyse bir ay olacak hala dönmedi hissediyorum 34.haftama girdim... 7 nisanda yine gidicem bakalım döndümü dönmesse sezeryan diyor doktor benim 2.hamileliğim ilkim normal olmuştu bunuda normal istiyorum bakalım hayırlısı artık.

Son düzenleme:
benim aerodinamik kızım ilk kez 24 haftalıkken başaşağı döndü, sonra vazgeçip ters döndü...
şu an yine son dakika karar değiştirmediyse baş aşağı duruyo kendisi, biraz da aşağıdaymış onun için doktorcum işkillendi, şu sıralar haftalık kontrollere gidiyoz
Allah tüm bebişleri ailesine zamanında ve sağlıkla kavuştursun inşallah

30+4 hamileyim geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğimin başı aşağıdaydı doktor birşey demedi erken vs diye ama stres yapmayın ablamında son bikaç haftada dönmüş herşey kısmet pozitif düşünün

Back
X