Bebeğinizin ilk hareketini nasıl ve kaçıncı haftada hissettiniz?

KeskeYesilElmaOlsaydim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
223
475
23
30
Hanımlar merhaba,

Ben 16 haftalık hamileyim. Herkes bana hareketleri hissedip hissetmediğimi soruyor ama sanırım hissetmedim ve bu beni biraz telaşlandırıyor zaten evhamlı bir tipim. Arada karnımın üstünde pıt pıt seyirme gibi hareketleri bi kaç saniye hissediyor gibiyim ama midemden falan geliyor da ben kendimi dinlediğim için buna mı yoruyorum anlamadım. Hareketlerini hissetmeye başlarsam daha rahat edeceğim sanki .

Siz hareketleri ne zaman ve nasıl hissetmeye başlamıştınız?

İlk kez doğum yapacaklar için 20. Haftaya kadar normal ikinci veya daha fazla çocuğu olacaklara 16. Hafta sonra normal

16 haftada hareket için erken zaten canım dediğin gibi seyirmeler bu haftada başlıyor ardından artık bebeğin varlığını 18 den sonra hissediyorsun diyorum şuan surda burda diye tam tekmeyi de 20 haftamin sonunda hissettim 21 i geçecektim telaslanma rahat ol artık yavaş yavaş varlığını hissedeceksin

Herkes sürekli sorunca ben de acaba bir sorun mu var diye telaşlandım. Teşekkür ederim cevabınız için :)

Kişiden kişiye değişir
İlk oğlumda doğduğu güne kadar hissetmedim
İkinci oğlumda 24 haftalıktan sonra hissettim

Dr sağlıklı diyorsa çok takılma böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…