Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğinizin ilk dişi ne zaman çıktı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kızlar bebişim 2,5 aylık..15 gündür ellerini ağzından alamıyoruz..tükürük,salya falan çıkarmaya başladı..omuzumuza alıyoruz kemirmeye başlıyo..normal midir?

çok normal canım o aylarda oluyo benim oğlumda 2 aylıkken salya akıtıyodu eli agzından hiç gitmiyodu ama 8 aylıkken çıkardı merak etme doktorlar normal diyolar kızım 11 aylıkken çıkarmıştı değişiyo çocuktan çocuga fark ediyo

bizim ilk dişimizde 6 aylıkken çıktı.şimdi 8 aylığız 3.5 tane dişimiz var.

9 ay 3 haftalıkken iki diş birden çıktı.sonra uzuncaa abir süre dişsiz kaldı sadece iki dişle.
2 aydır da şu an 17 ayını sürüyor,patır patır çıkarıyor.yani patlatıyor,hemen büyümüyorlar:)

13 ay 3 haftalıkken ilk diş patladı tam da bir gün önce kan testi yaptırmıştım hormomlarda bişey var mı diye:))ve tüm götürdüğüm onlarca doktorun dediği gibi gerçekten kalıtsalmış diş çıkarma olayı-tatlicadiarzu-

benim oğlumda ilk dişini 10.5 aylıkken cıkardı doktorumuz genetiğin önemli oldugunu söylemişti haklıymıs babasıda 10.ayında cıkarmıs dısını

Benim miniğim 8,5 aylıkken çıkardı ilk dişini. 6 gün sonra 2.çıktı ve sonra 2 ay ara verdi şimdi yavaş yavaş çıkıyor yine.

benim ogluşumun dişi 9 aylıkken çıktı.daha dogrusu 10 aylıga yaklaşmıştık. şimdi tam 10 aylıgız ve 2 dişi çıkıyor ama çok ateş yapıyor yemeden işmeden kesildi desem yeridir

benim kızımda 6 aylıkken ilk dişini çıkardı

şu an 10ay 2haftalığız 6 tane dişimiz var.

keşke daha gec cıkarsaydı gec cıkan dişin daha saglıklı oldugu söylemişti dr umuz.

bizim kız biraz aceleci.

kızlar üst dişler çıkarken beyazlık kabarma gibi belirtiler oluyo mu?altlar 6.5 aylıkken çıktı oğlumun.şimdi 8aylık ve geceleri çok huysuz satte bir ağlayarak uyanıyove emmeden uyuuyo.ama üstlerde beliti yok hiç.altlardaki gibi belirti olmuyomuş diye duydum.sizin üst dişler nasıldı çıkarken.birde altlardan sonra nekadar arayla çıktı?

oğlum ilk dişini 5,5 aylıkken çıkarttı 9 gün sonrada ikinci diş çıktı çok şükür hiç sorun yaşamadım inş hepsi sorunsuz çıkar

bnmkide 11.ayında çıkardı.2 hafta sonra üstü çıktı.şimdide diğer altı çıkıo galiba.kakası hemn değişio diş çıkarken.huzursuz oluo tabi.miniklerin işi çok bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…