• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğinizin ilk dişi ne zaman çıktı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim büyük oğlum 5 aylık ken çıkardı ilk dişini ve kaşıkla mama verirken anladım hiç farkına varmadan çıkardı hepsini ne ishal ne kusma ne iştahsızlık... ama ikici oğlum 8 aylık çıkardı ilk dişini kusma ishal ve huysuzluk oldu zayıfladı şu an 1 yaşında 8 dişi var ama sanırım azılar geliyor 1 haftadır çok mızmız ve çok fazla salyası var eli sürekli ağzında durmaktan buruş buruş... hepinizin bebeğine sağlık diliyorumm

ya arkadaslar hepinizin cocuklari erken cikarmis bize göre ozaman ya benim kizim 8aylikken 2disi cikti simdi 1yasini 1bucuk ay gecti hala baska dis cikarmadi normalmi herkesinki bukadar erken ciktiysa burdakileri okuyunca sasirdim simdi acaba bir sorunmu var neden cikartmiyooooooooooooo yaaaa benim kizimmmmmmmmmmmmm

ya arkadaslar hepinizin cocuklari erken cikarmis bize göre ozaman ya benim kizim 8aylikken 2disi cikti simdi 1yasini 1bucuk ay gecti hala baska dis cikarmadi normalmi herkesinki bukadar erken ciktiysa burdakileri okuyunca sasirdim simdi acaba bir sorunmu var neden cikartmiyooooooooooooo yaaaa benim kizimmmmmmmmmmmmm

normal canım her çocuk bir değil ki...

benim oğlumda 7 buçuk aylık ilk dişi bugün çıktı:ecrin_bebek:bir haftadır kulaklarını tutarak ağlama krizleri geçiriyordu.kulak doktoruna bile götürdüm hiçbirşey çıkmadı,birkaç günde ateşlendi...

kızlar bebişim 2,5 aylık..15 gündür ellerini ağzından alamıyoruz..tükürük,salya falan çıkarmaya başladı..omuzumuza alıyoruz kemirmeye başlıyo..normal midir?

benim oğlumda 9 aylık çıkardı ilk dişini...yaşına 15 gün var hala 4 dişte takılı kaldık :)))

oğlum 2 aylık olduğundan beri elleri ağzında ama ayın 2 sinde 8 .ayını doldurcak hala diş yok

ilk dişi 9 aylıkken çıktı. şu an 16 aylık ama sadece 6 dişi var :)

Back