Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğinizin ilk dişi ne zaman çıktı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
benim oglum 6 aylikken cikardi ilk disini ve iki hafta sonra ikinci patladi....
Suan 13 aylik ve 7 disi var..
Son günlerde azi dislerinin oldugu yeri kasimaya basladi parmagiyla
bakalim sira zor dislerde sanirim

benim oğlum 3 aylıkken çıkardı ilk dişini..........çocuktan çocuğa değişiyor yani.........

benim kızım doğum gününe bir hafta kala çıkardı.onuda çıkarmıyacaktı da sehpaya düşüp diş etini vurunca öyle diş patladı.şimdi 2.5 yaşında ama daha ağzında 8 dişi var halasına çekmiş oda dişlerini çok geç çıkarmış.orta sona giderken dökülmeyen süt dişlerini dr a gidip çektirmişti.:roflol::roflol:

kızlar üzülmeyin benim kızım ilk dişini 13aylıkken çıkardı bende çok korkmuştum :çok üzgünüm:ama normalmiş şimdi 18 aylık 8tane dişi var ve bekliyoruz hala sabırla diğerlerinide...:1hug::dance:

benım bebegım de 6 aylık gorunur de diş falan yok. dıs cıkarma her bebekte farklı oluyor. endıselenmeye gerek yok bence.

herkese merhabalar benim 7 aylık kızım var dişi çıkmaya başladı gece uykusu iyi çok şükür lakin günde iki kez kaka yaparken şimdi 5 kez falan yapıyor hemde kirli sarı ve sil sil çıkmıyor ne yese sanki kaka oluyor.tipide çok değişti göz altları çöktü.zayıfladı.üstüne üstelik 4aylıkta bebek bekliyorum.Allahım sabır ver diyorum.emzirmiyorum.doymuyor hiç.neler vereyim pek tuzlu sevmiyor.yoğurt meyve seviyor.lütfen yardımcı olunuz sevgiler..

benım oğlum 7 bucuk aylıkken cıkarttı dısını we hıc durmaksızın arkası geldıı.ıkıncısıde cıktı we sonra usttekı dıs patladı sımdı onu beklıoz

canım allah kolaylık versin.diş çıkarırken bebekler zaten iştahı azalır zayıflarlar.

oğlum 5 aylıkken diş çıkardı zaten ilk 2 diş neredeyse aynı anda çıkıyor.ama bir arkadaşımın kızı 13 aylıkken aynı anda ilk 4 dişini birden çıkardı yani çocuğuna göre değişiyor hatta onların götürdükleri doktor çevrenize bakın hiç dişi çıkmamış birini gördünüzmü demiş :)

benim oluş 6 aylık çıkardı ne kadar gç çıkarırsa o kadar iyiyimiş dişleri sağlam olurmuş .ama çıkarana kadarda mahaf oluyorlar.iştahı kesilir üzülme hepsi geçecek bu devreleri hepimiz atlattık:)bir bakmışsın çıkarmış seni ısırıyor::)

benim kızım ilk dişini 5 aylıkken cıkardı.doktorumuz bize calsidin diye bi toz verdi suyuna katıyoduk dişlerin rahat çıkmasını sağlıyomuş.

benim oğlum 1 yaşına geldiğinde çıktı ilk dişi
dr normal olduğu erken çıkan dişlerin geç çıkan dişlerden sağlıksız olduğu geç diş çıkmasının iyi olduğunu söledi

benim küçük meleğimin ilk dişi göründü şükürler olsun yarın 11 aylık olacak bende nezaman çıkacak diye sabırsızlanıyordum.minik dişimize her gün bakıp seviyoruz.dr dentinox jel vermişti onu kullanıyoruz ve buzdolabından havuç veriyorum rahatlıyor.a.s.a.s.a.s.

benim kızımda 6,5 aylık ilk dişini çıkardı.şu anda 19 aylık 14 dişi var.eksik diyen arkadaşlara söylemek isterimki 3 yaşında anca tamamlanıyormuş dişler telaş etmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…