bebeğinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz?

agresifpollyanna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
1.246
629
53
merhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii ki 🌸 ama merak da ediyorum😂 ne zaman gitsem diye

merhaba güzel anneler. bu konuda çok topic var ama bir de güncel kullanıcılardan duymak istedim. bebeğinizin cinsiyetini hangi haftada öğrendiniz? 12. haftamın içindeyim sağlıklı olması tek dileğim tabii ki 🌸 ama merak da ediyorum😂 ne zaman gitsem diye
16 da söylenmeye başladı gittiğim her doktora tekrar tekrar sordum yine emin olmadım taa ki detaylı ultrason yapana kadar o zmn ikna olup alışverişe başladım ben 🤓

16 da söylenmeye başladı gittiğim her doktora tekrar tekrar sordum yine emin olmadım taa ki detaylı ultrason yapana kadar o zmn ikna olup alışverişe başladım ben 🤓
Allah bağışlasın ben muhtemelen 7. aya kadar falan bir şey alamayacağım Allah korusun ama 3 düşüğüm olduğu için içimde hep bi korku var 🥲

Allah bağışlasın ben muhtemelen 7. aya kadar falan bir şey alamayacağım Allah korusun ama 3 düşüğüm olduğu için içimde hep bi korku var 🥲
Çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almak sevmek nasip olur:) iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Cinsiyet öğrenince ufak ufak alın bence hem size de güzel bir moral olur 🌸

Kızımı 6 sene önce Dr 11+2 de söylemişti
Bu sene 18. Haftaya kadar bi kıız bildik sonra etek dediler 22. Haftada detaylı da erkek olduğunu kesinleşti oğlum 5,5 Aylık şusn
ay gerçekten mi ben de 11+2 oluyorum yarın acaba söyler mi😂😍 yanılma payı oluyormuş ya erkek deyip kız çıkan bile oluyor

Canım
10. Haftada doktorum %80 erkek dedi 🙈 11.haftada fetal DNA verdik ordada erkek olduğu keainleşti
ay inanamıyorum 9+5’ti en son gittiğimde cinsiyetle alakalı bişey demediğim halde kendi cinsiyet için 16. haftayı beklemen lazım en az dedi şaşırdım 😂 çünkü arkadaşm mesela 10. haftada öğrenmişti hani gecikse bile 12-13. haftalar söyler diye umuyordum. Şimdi 12. haftanın içindeyim gidince onu da öğrenmek istediğimden biraz bekliyorum kontrol için açıkçası🙈

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almak sevmek nasip olur:) iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Cinsiyet öğrenince ufak ufak alın bence hem size de güzel bir moral olur 🌸
Amin Allah razı olsun isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah çok teşekkür ederim 🥰🤍🤍

Back
X