- 20 Mayıs 2024
- 1.087
- 1.358
- 48
- 27
- Konu Sahibi annelik yolunda
-
18+6 daKızlar sizler ne zaman öğrendiniz cinsiyeti 13.haftadayım bugün doktora gittim ultrasona bile bakmadı. 16-18 hafta cinsiyet belli oluyor dedi. Ama ben 2 hafta sonra Türkiyeye gideceğim ve eşimle yurtdışında yaşıyoruz. O burada kalacak çalışıyor. Gitmeden cinsiyeti öğrenip küçük bir kutlama yapmak istiyordum. Çok canım sıkıldı. Bence geçen hafta ultrasonda belli oluyordu. Başka bir doktora mı gideyim yoksa uçak biletimi mi erteleyeyim. 2’li test sonucu temiz çıktı dediler ama fetal dna yaptırmayı bile düşünüyorum. 2li testi sadece ultrasondan yaptılar nt scan olarak geçiyor kan almadılar. Ona da güvenmiyorum yaşadığım ülkede sağlık sistemi iyi değil çok pahalı hastaneler bile bizdeki devlet hastanesi tavrı gösteriyor.
Sondaki üstten görünüm tahmini olan yazabilir.
Çok iyi ya keşke ben de öğrenebilseydim12. hafta perinatolog direkt söyledi birkaç ölçüm ile
fetal dna sonucu ile de 1 hafta sonra emin olduk.
Ben Abu Dhabi şehrinde yaşıyorum burda maalesef Türk jinekolog 1 tane var o da Emirates hospital’da o hastanede de benim sigortam geçerli değil maalesef. Ama haftaya Türkiye’ye gideceğim artık Türk doktor kontrolünde devam edip doğumu orda yapmayı düşünüyorum.Yaşadığın yerde Türk doktor varsa oraya git bence. Dubaideydin sanırım, şöyle bir google araması yaptım 3 tane jinekolog buldum.
Bence konu sahibininde sizinde erkekKızlar 11 haftalık görüntü banada yorum yazarmisiniz?
Ben 13. Haftada yuzde 90 oranla ogrendim. Sonrasinda degismedi. Sizinkini de erkek olarak gordum sanki. Benimde erkekti ve direkt gosterdi.
16. Haftada öğrendim erkekBence konu sahibininde sizinde erkek
Maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın16. Haftada öğrendim erkek
Canım rica edersem anlıyorsanız benimkine bakabilir misinizCanım bence erkek senin resmen kocaman çıkıntı var, bu arada 13te gittim bende banada daha bu hafta cinsiyet yok diyip kestirip attı 16da randevum ve test sonucum var onda görürler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?