Bebeğinizin çamaşırları için hangi detarjanlar

semanga

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
25
2
16
Afyon
Kızlar selam.. Bebeğinizin çamaşırları için hangi detarjan ve yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz? Kaç derecede yıkıyorsunuz?

Ben dalin deterjan ve yumuşatıcı aldım çok memnunum mis gibi kokuyor günlerce, sabun tozları kuruduktan sonra sanki yumurta gibi kokuyor...

Hacı şakirin sabun tozunu öneriyorlar, ne dersiniz? Kokusu da çok önemli, temiz yıkaması da elbette. Yumurta gibi kokan çamaşırları kimse istemez.. ;)

Kızlar benım bebegım alerjık atopık dermatıtı olan bı bebek ben roxy sabuz tozu kullanıyorum cok sukur kı memnunum cunku herseyden etkılenen bı bebek 50 de yıkıyorum ve hıc leke kalmıyo
yumusatıcıyada gerek kalmıyo ayrıca cıldıye dr muz yumusatıcıların bebekler ıcın uygun olmadıgını soyledı

dalan roxy derim mis gibi kokyor hafif bir kokusu var,
ve sağlıklı hacı şakir ve dalin hem pahalı hemde birpiyasa oluşturmuşlar. gercekçi gelmiyor ürünleri
benim oğlum küçükken geceden ıslatır sabahtan çalıştırırdım 50 60 dercede yıkardım beyaz ve acık renklilerini

hacı şakir toz sabun kullanıorum.yumusatıcıları bebekler için bile olsa uygun olmadığını söylemişti doktorum.hem cilt acısından hemde koku alerjı yapabılır dedı.ama ek gıdaya başlayınca toz sabunla malesef lekeler pek çıkmıyor.özellikle meyve lekeleri

hacı şakir toz sabun kullanıorum.yumusatıcıları bebekler için bile olsa uygun olmadığını söylemişti doktorum.hem cilt acısından hemde koku alerjı yapabılır dedı.ama ek gıdaya başlayınca toz sabunla malesef lekeler pek çıkmıyor.özellikle meyve lekeleri

Çok az firma bebek deterjanı üretiyor :( Amway bitkisel ya, daha kullanışlı olabilir mi acaba?

Roxyi tek geçerim.Hacı şakir'in sabun tozunu kullandım ama eritmedi makinamı bozdu..Roxy toz halinde ve mis gibi kokuyor..Yumuşatıcı kendimizi için bile kullanmıyorum sakıncalarından dolayı..

Back