Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebeğinizin alerjisi var mı varsa hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlumun yumurta akı inek sütü evdeki tozlara karşı alerjisi var 2-3 aydır zaditen damla ve singulair granül kullanıyoruz ama ilaç içirmek çok zorrr ve ne kadar süre devam edeceğimizi de bilmiyorum(
bizde de var ondan..tam 2 ay bitti zaditen kullandık..yarın kontrole gidicez bakalım devam ettirecek mi..bizimki ilaçları içiyor şükür..ferrumu bile seviyor yani:))
bizde ishal kusma ciltte kızarıklık oluyor...daha ilerisi olmuyordu şükür..
kan tahlilinde negatif çıktı ama ben emindim..deri testi vs yaptırmadım, kan tahlilini bile pişman oldum yaptırdım diye..eminim çünkü diyete girince rahatladı bebeğim..
kızlar kızım 9.5 aylık doktor süt alerjisi var dedi sütü kesti ama ben bu işten birşey anlamadım ya kzıımın vucudu deli gibi kaşınıyor ya süte değilde başka birşeye alerjisi varsa doktor test yaptı normal çıktı sütten şüphelendik doğdu doğalı süt içyor beni emmedi ya başka birşeye alerjisi varsa süte alerjisi olan babek belirtileri nasıldır acaba?
nergis süt derken?? mama mı aptamil falan?? yoksa inek sütü mü??alerji işi biraz karışık bence de kan tahlilinde bakılan herşeye karşı alerjisi çıktı oğlumun ee bakılmayan besinlere de varsa dimi?? anlamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ilaçlara devam ediyoruz.
beğendiğin iyi oldu canım ben unutmuştum burayı :44:
dr 1 ay daha kullanmamızı söyledi zaditeni havalar iyice ısınsın bırakıcaz dedi..hayırlısı bakalım işe yaradı baya inşallah bırakıncada iyi olur..