- 5 Eylül 2020
- 384
- 746
- 53
- Konu Sahibi Yeni bir benn
-
Merhaba.Simdi sizin için baktım kızımın 12.aydaki boyuna 79 cm imiş.Bebeğim kız ve 1 yaşında 72 cm doktor minyon olur dedi ileride. Değişmezmi dedim sanmıyorum dedi. Ben 1.64 üm eşim 1.83. Neden uzamadı ki bu yavrum ya. Sizin nasıl bebişlerinizin boyu. Şuan ki boyu yetişkinlik boyunun bir göstergesi mi. Ben hatırlıyorum okulda benden kısa bir sürü kız beni bir anda geçmişti.
Oğlum da kızımda 76 cm di boy ama oglum 5 hafta erken dogmustu.. boy 2 yasindan sonra genetik şekilde uzamaya baslarmis internetteki bilgiler oyle 2 yasin altinda tahmin yurutmek dogru degil demekki bu arada esim 1.78 ben 1.63 um bizde uzun degiliz öyle sizin esiniz uzun yine cok da dert etmeyin bence belli olmaz bu isler minyon olursa da minyon olsn ne olacak sankiBebeğim kız ve 1 yaşında 72 cm doktor minyon olur dedi ileride. Değişmezmi dedim sanmıyorum dedi. Ben 1.64 üm eşim 1.83. Neden uzamadı ki bu yavrum ya. Sizin nasıl bebişlerinizin boyu. Şuan ki boyu yetişkinlik boyunun bir göstergesi mi. Ben hatırlıyorum okulda benden kısa bir sürü kız beni bir anda geçmişti.
Ne güzel kayıt tutmuşsunuzMerhaba.Simdi sizin için baktım kızımın 12.aydaki boyuna 79 cm imiş.
Bu 2 yaş bilgisi çok iyi geldi sağolun. Doğru tabi minyon da olabilir ama ne bileyim işte talıtlarından geri kalmasın istedimOğlum da kızımda 76 cm di boy ama oglum 5 hafta erken dogmustu.. boy 2 yasindan sonra genetik şekilde uzamaya baslarmis internetteki bilgiler oyle 2 yasin altinda tahmin yurutmek dogru degil demekki bu arada esim 1.78 ben 1.63 um bizde uzun degiliz öyle sizin esiniz uzun yine cok da dert etmeyin bence belli olmaz bu isler minyon olursa da minyon olsn ne olacak sanki
Aslında kaydı ben tutmadımNe güzel kayıt tutmuşsunuz
Mhrs den çocuklarım bölümünden de tüm aşıları boyu kilosu vs gözüküyor ben ordan bakıyorum unuttuğumda oğluma da kızıma daNe güzel kayıt tutmuşsunuz
Aa hiç bilmiyordum çok iyi oldu bunu söylediğinizMhrs den çocuklarım bölümünden de tüm aşıları boyu kilosu vs gözüküyor ben ordan bakıyorum unuttuğumda oğluma da kızıma da
Asıl 2 yaşından sonra belli oluyor hatta 4-5 -6 yaş civarı. Benim kızım 1 yaşında 80 cm'di, çok uzundu şu an 6 yaşına yaklaşıyor hala çok uzun ama bu sene farkettim ki sınıftaki diğer çocuklardan annesi ve babası minyon olan bikaç tanesi hariç yakalamaya başladılar kızımı . Bu dediğim kızlar için oğlanlar inanılmaz değişken, onlar tam olarak ergenlikte belli oluyor ve de basketle filan da uzuyorlar ekstradan.Bebeğim kız ve 1 yaşında 72 cm doktor minyon olur dedi ileride. Değişmezmi dedim sanmıyorum dedi. Ben 1.64 üm eşim 1.83. Neden uzamadı ki bu yavrum ya. Sizin nasıl bebişlerinizin boyu. Şuan ki boyu yetişkinlik boyunun bir göstergesi mi. Ben hatırlıyorum okulda benden kısa bir sürü kız beni bir anda geçmişti.
2 yaştaki boy önemli bir gösterge oluyor. İlk seneden sonra genetik potansiyeline göre uzuyormuş.Bebeğim kız ve 1 yaşında 72 cm doktor minyon olur dedi ileride. Değişmezmi dedim sanmıyorum dedi. Ben 1.64 üm eşim 1.83. Neden uzamadı ki bu yavrum ya. Sizin nasıl bebişlerinizin boyu. Şuan ki boyu yetişkinlik boyunun bir göstergesi mi. Ben hatırlıyorum okulda benden kısa bir sürü kız beni bir anda geçmişti.
Asıl 2 yaşından sonra belli oluyor hatta 4-5 -6 yaş civarı. Benim kızım 1 yaşında 80 cm'di, çok uzundu şu an 6 yaşına yaklaşıyor hala çok uzun ama bu sene farkettim ki sınıftaki diğer çocuklardan annesi ve babası minyon olan bikaç tanesi hariç yakalamaya başladılar kızımı . Bu dediğim kızlar için oğlanlar inanılmaz değişken, onlar tam olarak ergenlikte belli oluyor ve de basketle filan da uzuyorlar ekstradan.
Bu 2 yaş bilgisini hiç bilmiyordum bir arkadaş daha söylemiş burdan şimdi sizlerde söyleyince iyice oturu kafamda. Siz nereden öğrendiniz bu bilgiyi2 yaştaki boy önemli bir gösterge oluyor. İlk seneden sonra genetik potansiyeline göre uzuyormuş.
Ben instagramda takip ettiğim çocuk doktorlarının birinden öğrenmiştim, yanılmıyorsam güncelanne'ydi. Mantıklı gelmişti o yüzden aklımda kalmış. Sonra etrafımda da 2-3 yaşından itibaren babası- annesi uzunsa çocukların da bi şekilde uzadığını veya anne baba ikisi de minyonsa gerçekten çocuğun yemesi iyiyse bile minyon kaldığını gördüm. Anne kısa baba uzunsa bazen anneye çekebiliyor. Anne uzun baba kısa kombinasyonunu pek görmedim çevremde de yok o yüzden onu genelleyemiyorum. Sizin durumunuzda anneyle babanın ortasında bi yerde olabilir siz 1.64'sünüz , hadi en kötü 1.65 bile olsa daha ne olsun.Bu 2 yaş bilgisini hiç bilmiyordum bir arkadaş daha söylemiş burdan şimdi sizlerde söyleyince iyice oturu kafamda. Siz nereden öğrendiniz bu bilgiyi
Çocuk doktorlarından duymuştum ben de. Hatta 2 yaşındaki boyu çarpı 2 olarak öngörülüyormuş ileriki boyu, ama bu hesap biraz daha kötümser gibi. Kız çocuklarında 18. Ay boyu olabiliyormuşBu 2 yaş bilgisini hiç bilmiyordum bir arkadaş daha söylemiş burdan şimdi sizlerde söyleyince iyice oturu kafamda. Siz nereden öğrendiniz bu bilgiyi
Aşıların olduğu biyer var orada boy kilo eğrisi var üstüne basınca tarih ve biy kilo yazıyor şuan bayram yogunlugu var biraz eve gecince net olarak bakip yazayim sizeBaktım şimdi ama benimkinin bilgilerini girmemişler siz nerden baktınız tam olarak hangi sekmeden C Carpediem4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?