kızlar şöyle anlatayım.bebegın odasında ki beşiği hariç yatak odasına koymak için portbebe beşiklerden aldım.ama benım paşa onu sevmedi 1 ayı gecti yanımda yatıyo bizim yatagımızda.emzirmesi kolay oluyo hem de emzigini atarsa veriveiryorum.ama böyle de ayırması zor olucak.siz ne kadarken ayrıdınız odasını bebeklerinizinn?
canım benim kızım dogdugundan beri yanımda uyuyor allahtan hareketli uyumuyorum uyuduktan sonra beşigine koysam hemen uyanıyo bende ne yapıcam bilmiyorum
kesinlikle cok geç olmadan ayırmalısınız.
ben gecen hafta memelkete annemlerin yanına gittim.
eşim olmadığı için kızımı yanıma aldım ve beraber uyuduk.
gece 2den sabah 10 a kadar deliksiz uyudu yanımda bir hafta boyunca.
ve daha 3 aylık düşünün.
süper bişeydi ama eve gelince yine ayrı yatırmaya başladım.
hem o hem de ben alışınca vazgeçmesi inanılmaz zor olacak biliyorum.
ağlasa da bırakın ayrı yatsın.
en fazla bir hafta direnirmiş bebekler.
ve mutlaka alışacaktır...
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ve bana çok yanlış geliyo bunlar gece uyurken farketmezsiniz ve Allah korusun boğabilirsiniz bebeğinizi hem nasıl alışırsa öle gider bizim bi arkabanın oğlu 5 yaşında hala anne babasıyla yatıyo sonra ayıramazsınız
biz doğduğundan beri 1 kere yatağımıza aldık o zamanda çok ateşi vardı ve ben yatmadım oturdum bütün gece
hep kendi yatağında yattı oğlum hatta odasında 5 ay biz onun odasında yattık şimdi iyiki erken ayırmışım odaları diyorum
şimdi hoşunuza gidiyo ama ilerde özel hayatınız hiç kalmaz benden sölemesi
ne kadarlık canım senın kız?benım de aynı işte.benım ogluş da 33 günlük.büyükler kokuna alışırsa bi da yatmaz yerinde falan diyolar.bilmiyorum ben de.dün gece yatırayım odasına dedim arkama dönemeden agladı
bi de ben de alıştım işin kötü tarafı:)bakışa bakışa uyumak da cok gusel.ama ya hiç yatmassa die korkuyorum
canım tebrik ediyorum valla.ama acaba benım oglum mu cok aglıyo.yani ilk yatırdıgından zıyade gecede 3 kez emmeye kalkıyo 10 kez yalancı memesini atıyo.ve ben her seferinde odasına koşup yatagına gidersem ben uykusuz kalırım acayıp 3 5 gun dayanırım sona saglıgımdan olurum.ama böyle gitmeyeceğini de biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?