Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimibebeğinizi ne zaman oturtmaya başladınız tecrübeli anneler bilgi verebilir mi?
bende öyle duydum erkekleri geç oturtmalı diye bide sizlere sorayım dedim bizimkini ara sıra 5 dakika kucağımda oturtuyorum da yanlış mı yapıyorum acaba?
benim bildiğim 4 aydan sonra kucağınızda yarı oturur yapabilirsiniz. 6 ayının başlaında da destekli oturtmanızda bir sakıncası yok ki zaten bel ve sırt kasları bu aylarda da (4aydan sonra) gelişmeye başlar..
sağolun verdiğiniz bilgiler için... bende biraz daha beklemeyi düşünüyorum tam olarak oturtmak için ....şimdilik 1-2 kere 2-3 dakika destekli oturttum....kucağımda da bazen yarı otutur pozizyonda tutuyorum...
4 aylık bir bebeğim var kucağıma aldığımda öne doğru eğilerek oturmaya çalışıyor bıraksam oturcak ben zorla sırtına arkaya yaslamaya çalışıyorum ama emin olamadım engellemeliyim oturmasını yoksa izin mi vermeliyim kendi hazır demekki diye
4 aylık bir bebeğim var kucağıma aldığımda öne doğru eğilerek oturmaya çalışıyor bıraksam oturcak ben zorla sırtına arkaya yaslamaya çalışıyorum ama emin olamadım engellemeliyim oturmasını yoksa izin mi vermeliyim kendi hazır demekki diye