• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğinizi nasıl yatiriyorsunuz

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
133
35
Bebeğim uykudayken kusuyo sırt üstü yatırıyorum ama başını ceviriyo yan yatırıyorum bazen burnundan bile geliyo kusmugu ne yapmalıyım?

Sirt üstü yatırma yan yatir yada yastık koy kafasına yada beline koyki dönmesin duz cocuk bogulur allah korusun.

Sirtustu yatirin, en guvenli uyku pozisyonu odur. Eger takip edebilecekseniz, yani gun icerisinde yastik destegiyle yan yatirabilirsiniz. Bizim doktorumuz boyle soylemisti yani

Sırt üstü yatırmayın . Hep yan yatırın sağ ve sol değiştirin gün içinde . Gece de yan yatırın bebekler fazla sütü kusar yan yatırırsanız boğazına Kaçmaz . Sırt üstü yatırdığınız için öyle ağzından burnundan gelir . Aman diyim dikkat

Yan yatırıp arkasına önüne battaniye katlayıp koyuyorum çok gazlı bi bebek gazını akşamda mutlaka gazla birlikte kusuyo sırt üstü yatırıp başını yan çeviriyorum kendi düz yapiyo yine 2 aylık düzeltilmiş 1 aylık yan kusunca diliyle cikariyo ama uykuda cikarmiyo tabi

Reflüsü olabilir. Yatağı reflü yatağı değilse sorun yaşarsınız. Sırt üstü yatsa dahi sağa veya sola hafif çevirerek yatırın ki dışarı aksın yoksa Allah korusun

Bide yastıkta yatırıyorum bi kaç gündür ama sadece başı değil yarısına kadar vücudu yine kusuyo

Reflü yatagida aldım çok kokuyo diye hatırlıyorum yatirsammi yıkadım hala aynı süngeri kokuyo

Onda da mı kusuyordu? Ne zamandır kusuyor hiç doktora gittiniz mi

Valla uyumaya korkuyorum artık ilk bebeğimde çok kusuyodu ama tecrübesiz gibiyim

Onda sadece bi gece yatırdım yatağın kokusu rahatsız eder diye yatirmadim gazdan olabilir dedi ama ben refluden şüpheleniyorum

Burnundan gelme olayında gazı tam çıkmadan yatırımda oluyo gazını alıyorum mutlaka ama yine oluyo boş midesi bile gaz cikariyo

Doktora gittiniz mi böyle bir sorunla karşılaşmışsınız tecrübesizim de diyorsunuz hemen gitmelisiniz. Beslenme anne karnında başlar hamileyken yedikleriniz de reflüyü tetikler.

Onda sadece bi gece yatırdım yatağın kokusu rahatsız eder diye yatirmadim gazdan olabilir dedi ama ben refluden şüpheleniyorum
Yatağının baş kısmının altına bişi koyarak yatagın o kısmını yükseltebilirsiniz. İlla reflü yatağı olmak zorunda degil.

Doktor gazdan olabilir dedi fışkırır tarzda kusmuyo ağız dolusu bide kendini sıkıyo gaz cikarmk için sonra yeni beslendiyse cikariyo

Yatağının baş kısmının altına bişi koyarak yatagın o kısmını yükseltebilirsiniz. İlla reflü yatağı olmak zorunda degil.
Koydum suandada yastık var eğimli yatırıyorum omuzumda bile gazını alırken ardından cikariyo çoğu zaman

Ben hep yüzü koyun yatiriyorum zaten bebekler başını çevirebiliyor bir süre so radakaldirmaya başlıyor. Daha doğar doğmaz bu sekilde yatırdım kustugu zaman hic problem olmuyor kendi kendini de uyandırmıyor.

Back