Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bu yastık işi bebişlerin rahatlığı açısından önemli bir durum olduğu için beni düşündürüyor?biz önce yünde yatırdık ince bir yastıkdı.şimdi boncuk elyaf yastığımız içini çok doldurmadık yüksek olur diye bu seferde yavrum yatarken ortası çöküyor. ne yapacağımı şaşırdım.sizler nasıl yapıyorsunuz?
Yastık kullanımı bebeklerde önerilmez. Yastık kullanmak zorunda değilsiniz hatta kullanmayın ki bebeğinizin omurgası dümdüz olsun. Yastık alışkanlığı kazanmasın.
doktorlar genelde 1 - 2 yaşına kadar yastık kullanmayı önermiyor cnm ben kullanmıyorum henüz,ama illede kullanmak istiyosan ince ve çok yumuşak olmayan bi yastık kullanki boğulma riski olmasın
yastık kullanmıyoruz canım , eğer kullanmakda kararlıysan da pamuk öneririm, elyaf terletir çok sağlıklı değil , yün de bakımı zor diye evime sokmam :))
Yastık kullanımı bebeklerde önerilmez. Yastık kullanmak zorunda değilsiniz hatta kullanmayın ki bebeğinizin omurgası dümdüz olsun. Yastık alışkanlığı kazanmasın.